• Haberler
  • Gündem
  • Otomobilin bisikletine çarptığı minik Ali yaşam savaşı veriyor

Otomobilin bisikletine çarptığı minik Ali yaşam savaşı veriyor

Eskişehir yönünden Afyonkarahi-sar il merkezine seyreden Mevlüt T. idaresindeki 03 AN 126 plakalı otomobil, Çayırbağ Beldesinde dün saat 12.44'te bisikleti ile yolun karşısına geçmeye çalışan 9 yaşındaki Ali Çalışır'a hızla çarptı. Görgü tanıklarının aşırı hızlı olduğunu iddia ettiği otomobilin çarpmasıyla havaya fırlayan Ali Çalışır, yaklaşık 20 metre ileriye savruldu. Kazadan sonra ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne [&hellip]

Eskişehir yönünden Afyonkarahi-sar il merkezine seyreden Mevlüt T. idaresindeki 03 AN 126 plakalı otomobil, Çayırbağ Beldesinde dün saat 12.44’te bisikleti ile yolun karşısına geçmeye çalışan 9 yaşındaki Ali Çalışır’a hızla çarptı. Görgü tanıklarının aşırı hızlı olduğunu iddia ettiği otomobilin çarpmasıyla havaya fırlayan Ali Çalışır, yaklaşık 20 metre ileriye savruldu. Kazadan sonra ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik Ali, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.
Bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, Ali’nin bisikleti ile karşıdan karşıya geçmek için yolu kontrol ettikten sonra yaya geçidinden karşısına geçmeye çalıştığı görülüyor. Ali’nin tam karşı tarafa geçtiği sırada hızla gelen bir otomobil, bisikletin arka tekerleğine çarparak; Ali’yi havaya fırlatıyor. Çarpışma sonrası hem Ali ve bisikleti hem de çarpan otomobil, güvenlik kamerasının görüşünden çıkıyor.
Çayırbağ’da her ay aşırı hız nedeniyle kaza meydana geldiğini söyleyen Ali’nin Amcası Fatih Çalışır, Çayırbağ’ın yerleşim yeri olmasına rağmen, hız limitlerinin uygulanmadığını iddia etti. Belde içinden geçen şehirlerarası karayolunda araçların saatte en düşük 120 kilometre ile seyrettiğini öne süren Çalışır, “”Eskiden beldemizde trafik ışıkları vardı. Bu trafik ışıklar kaldırıldı. Çayırbağ merkezinde benzer onlarca kaza oluyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme