Otogarda göze hitap eden sergi açılıyor

Afyon Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde 1-10 Mart 2017 tarihleri arasında açık kalacak sergiyle yoğunluklu olarak Türkiye’nin dört bir tarafından Afyonkarahisar'a gelen ziyaretçilere Afyonkarahisar'ın yumurta üretiminde Türkiye’nin en önemli üretim merkezi olduğu mesajı verilmesi planlanırken aynı zamanda sergiyi tekrar görmek isteyen Afyonkarahisarlılar için güzel bir fırsat sağlanacak.BU SERGİ GEZİLMELİHazırlanan çalışmayla ilgili bilgi veren AFTAŞ Yönetim Kurulu [&hellip]

Afyon Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde 1-10 Mart 2017 tarihleri arasında açık kalacak sergiyle yoğunluklu olarak Türkiye’nin dört bir tarafından Afyonkarahisar’a gelen ziyaretçilere Afyonkarahisar’ın yumurta üretiminde Türkiye’nin en önemli üretim merkezi olduğu mesajı verilmesi planlanırken aynı zamanda sergiyi tekrar görmek isteyen Afyonkarahisarlılar için güzel bir fırsat sağlanacak.
BU SERGİ GEZİLMELİ
Hazırlanan çalışmayla ilgili bilgi veren AFTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Altınkaya, “İlimizde yaklaşık 1,5 yıl önce açılan Yumurtadan Sanata Sergisini değerli dostlarımızla birlikte ilk açıldığı gün gezmiş ve böylesine ince bir sanatla tanışmaktan oldukça mutlu olmuştuk. Bugün itibarıyla sergiyi otogarımızı kullanan Türkiye’nin dört bir tarafından yolculuk yapan misafirlerimize sunmaktan mutluluk duyacağız. Yapılan bu çalışmanın en güzel yanı şüphesiz hazırlanan serginin işbirliğini şehrimizin en önemli iki güç birliği şirketi olan AFTAŞ Otobüs Terminali A.Ş. ve Afyon Yumurta A.Ş.’nin hazırlamış olmasıdır. İlimiz otogarını kullanan binlerce yabancı misafirimize aynı zamanda Afyonkarahisar’ın Yumurta üretiminde Türkiye’nin en büyük üreticisi olduğunu anlatmada AFTAŞ’ın katkısı bizler için en büyük mutluluk sebebidir. Bu vesileyle ilimizde yaşayan herkesi kendisine hayran bırakan yumurta oyma sanatı eserlerini görmek için AFTAŞ’a davet ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme