• Haberler
  • Genel
  • Otogar Yolu’nun çehresi değişecek – Kocatepe Gazetesi

Otogar Yolu’nun çehresi değişecek – Kocatepe Gazetesi

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçede bulunan Otogar Yolu'nda yeni bir düzenleneme yapılacağını söyledi Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin Santral Caddesi olarak bilinen Otogar Yolu’nda yeni bir düzenleme için proje çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan peyzaj çalışmasının uygulanmasıyla bu caddenin çehresinin tamamen değişeceğini belirten Başkan Kayacan, “Refüj uygulamasının [&hellip]

Otogar Yolu'nun çehresi değişecek

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçede bulunan Otogar Yolu’nda yeni bir düzenleneme yapılacağını söyledi

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin Santral Caddesi olarak bilinen Otogar Yolu’nda yeni bir düzenleme için proje çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan peyzaj çalışmasının uygulanmasıyla bu caddenin çehresinin tamamen değişeceğini belirten Başkan Kayacan, “Refüj uygulamasının da getirileceği cadde; çağdaş kent normlarına göre düzenlenip, insanlarımızın gurur duyacağı bir cadde haline dönüştürülecek. Konu ile ilgili çalışmaların devam yoğun bir şekilde sürüyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme