• Haberler
  • Genel
  • Otelciler, sineğe “dur” dedi – Kocatepe Gazetesi

Otelciler, sineğe “dur” dedi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarlı otel işletmecileri, “Üretime Evet, Sineğe Hayır” projesine destek verdi Afyonkarahisarlı otel işletmecileri, Afyonkarah-isar’ın termal alanında hızla ilerlediğini vurgulayarak “sineğe son” dediler. Ortak bir bildirgeye imza atan işletmeciler, “İnsan sağlığını tehdit eden, çevreye kötü kökü yayan, hava, su ve toprakta kirliliğe neden olarak önemli bir tehdit oluşturan çevreye atılmış hayvan gübreleri yoğun sinek oluşumunu beraberinde [&hellip]

Otelciler, sineğe "dur" dedi

Afyonkarahisarlı otel işletmecileri, “Üretime Evet, Sineğe Hayır” projesine destek verdi

Afyonkarahisarlı otel işletmecileri, Afyonkarah-isar’ın termal alanında hızla ilerlediğini vurgulayarak “sineğe son” dediler. Ortak bir bildirgeye imza atan işletmeciler, “İnsan sağlığını tehdit eden, çevreye kötü kökü yayan, hava, su ve toprakta kirliliğe neden olarak önemli bir tehdit oluşturan çevreye atılmış hayvan gübreleri yoğun sinek oluşumunu beraberinde getirmektedir. Termal Sağlık Turizminin önünde büyük engel olan ve ilimizin bu büyük sorununun önlenmesi amacıyla ortaya konulan Afyonkarahisar”http://m.kocatepegazetesi.com/”ın vizyon projelerinden olan ‘Üretime Evet, Sineğe Hayır’ projesine Afyonkarahisarlı Otel İşletmecileri olarak büyük önem ve destek vermekteyiz” dediler.
EROĞLU, GÜNER VE
ÇOBAN’A TEŞEKKÜR
Otel işletmecilerinin ortak bildirgesinde şu ifadeler yer aldı: “Afyonkarahisar 11 Otel İşletmecileri olarak Üretime Evet, Sineğe Hayır projesini Afyonkarahisar’ın vizyon projelerinden biri haline getiren ve uygulanması yönünde talimat buyurarak paydaş kurumlarını bu projenin hayal bulması yönünde çalışmaların yürütülmesini sağlayan Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na ve Afyonkarahisar Valisi Sayın Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’a şükranlarımızı bildiririz. Bu bildirge ile Afyonkarahisarlı Otel işletmecileri olarak ilgili kurum ve kuruluşların önem ve ciddiyeti içinde çalışacakları konusunda hiçbir tereddüdümüz, olmadan bizlerinde yer alması konusunda talebimizi bildiririz. Yapılacak tüm toplantılardan ve tesis edilecek tüm işlemlerden Afyonkarahisarlı Otel İşletmecileri olarak bilgilendirilmek, ayrıca bir ihbar ve iletişim hattının oluşturularak bu konuda bizlerin ve halkın şikâyetlerinin daha hızlı çözüme ulaştırılması talebimizdir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme