• Haberler
  • Genel
  • Otel otomasyon programı anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Otel otomasyon programı anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik otel otomasyon programı eğitim düzenlendi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik turizm sektöründe otel otomasyon program yazılımcı kuruluşu Athena Bilgisayar'ın 'Akademi Projesi' kapsamında 2 seminer düzenlendi. Fides Önbüro Yönetim Sistemi'nin tanıtımı ve kullanımına yönelik düzenlenen seminerde ayrıca firmanın diğer ürünleri olan 'Perseus İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetim Sistemi, [&hellip]

Otel otomasyon programı anlatıldı

AKÜ Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik otel otomasyon programı eğitim düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Turizm Fakültesi öğrencilerine yönelik turizm sektöründe otel otomasyon program yazılımcı kuruluşu Athena Bilgisayar’ın “Akademi Projesi” kapsamında 2 seminer düzenlendi.
Fides Önbüro Yönetim Sistemi”nin tanıtımı ve kullanımına yönelik düzenlenen seminerde ayrıca firmanın diğer ürünleri olan “Perseus İnsan Kaynakları ve Bordro Yönetim Sistemi, Medusa Muhasebe ve Finans Yönetim Sistemi, Proteus Stok Satın Alma Takip Yönetim Sistemi, Poseidon Adisyon ve Satış Noktası Yönetim Sistemi, Servius Teknik Servis Arıza Takip Sistemi, Telephos Telefon Çağrı Kayıt Yönetim Sistemi ve Anketör Anket İstatistik Takip Sistemi” hakkında da öğrencilere bilgiler verildi.
Eğitimle ilgili bilgi veren Eğitim Destek uzmanı Abdülkadir Demirörs akademi projesi kapsamında farklı üniversitelere ulaştıklarını söyledi. Firmanın İdari İşler Sorumlusu Ebru Tütüncü ise AKÜ Turizm Fakültesi ile 2 senedir işbirliği içinde oldukları ve AKÜ Turizm Fakültesi’nin termal turizme önderlik eden ve yeni turizm yatırımlarıyla dikkat çeken bir yörede turizm eğitimi vermesinin olmasının firmaları için ayrı bir önem arz ettiğini kaydetti. Demirörs, eğitime katılan her öğrenciye bir katılım sertifikası verildiğini belirterek, özellikle turizm sektöründe otomasyon sistemleri hakkında bilgi sahibi olan öğrencilerin istihdam konusunda daha avantajlı hale geldiklerini vurguladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme