Osman Paşa'yı yalnız bırakmadılar

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp'in vefat eden babası Ali Alp, Ankara defnedildi   Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp'in vefat eden babası Ali Alp'in cenaze töreni öğle namazına müteakip Ankara Gölbaşı mezar Camii'nde kılınan öğle namazının ardından defnedildi. Bir süredir rahatsız olan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp'in Babası [&hellip]

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp’in vefat eden babası Ali Alp, Ankara defnedildi

Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp’in vefat eden babası Ali Alp’in cenaze töreni öğle namazına müteakip Ankara Gölbaşı mezar Camii’nde kılınan öğle namazının ardından defnedildi.
Bir süredir rahatsız olan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp’in Babası Ali Alp 87 yaşında vefat etti.
Tuğgeneral Osman Alp’i cenaze töreninde Afyonkarahisar’dan birçok isim yalnız bırakmadı. Cenaze törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Şehit babaları ve gaziler katıldılar.
Cenaze namazını Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı kıldırdı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme