• Haberler
  • Genel
  • Osman Attila, penaltılarla – Kocatepe Gazetesi

Osman Attila, penaltılarla – Kocatepe Gazetesi

Polis Amca Futbol Turnuvası Çeyrek Final mücadelesinde Osman Attila İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu’nu penaltılar sonrasında 3-2 yenerek adını yarı finale yazdıran ekip oldu. Dünkü çeyrek final karşılaşmaları bir hayli çekişmeli geçti. Çeyrek final mücadelesinde birbirlerinin rakibi olan Osman Attila İlköğretim Okulu ve fatih İlköğretim Okulları da müsabakayı kazanarak yarı finalde mücadele eytmek adına çok [&hellip]

Osman Attila, penaltılarla

Polis Amca Futbol Turnuvası Çeyrek Final mücadelesinde Osman Attila İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu’nu penaltılar sonrasında 3-2 yenerek adını yarı finale yazdıran ekip oldu.

Dünkü çeyrek final karşılaşmaları bir hayli çekişmeli geçti. Çeyrek final mücadelesinde birbirlerinin rakibi olan Osman Attila İlköğretim Okulu ve fatih İlköğretim Okulları da müsabakayı kazanarak yarı finalde mücadele eytmek adına çok çalıştılar, büyük mücadele verdiler. Büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresi 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuç maçı penaltılara taşıdı. Penaltılar sonrasında da Osman Attila İlköğretim Okulu, rakibi Fatih İlköğretim’i penaltılar sonrasında 3-2 yenerek adını finale yazdırdı.

Bakmadan Geçme