• Haberler
  • Genel
  • OSB'ye kreşin temeli atılıyor – Kocatepe Gazetesi

OSB'ye kreşin temeli atılıyor – Kocatepe Gazetesi

Borusan Holding öncülüğünde başlatılan 'Annemin İşi Benim Geleceğim' projesi çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi'ne kreş ve gündüz bakımevi yapılacak Borusan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle başlattığı 'Annemin İşi Benim Geleceğim' projesi kapsamında 10 ilde 10 organize sanayi bölgesinde (OSB) “Borusan Neşe Fabrikası” adlı kreş ve gündüz bakımevleri kurulacak. 'Annemin [&hellip]

OSB’ye kreşin temeli atılıyor

Borusan Holding öncülüğünde başlatılan “Annemin İşi Benim Geleceğim” projesi çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi’ne kreş ve gündüz bakımevi yapılacak

Borusan; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle başlattığı “Annemin İşi Benim Geleceğim” projesi kapsamında 10 ilde 10 organize sanayi bölgesinde (OSB) “Borusan Neşe Fabrikası” adlı kreş ve gündüz bakımevleri kurulacak. ‘Annemin İşi Benim Geleceğim’ projesi kapsamında dün Borusan Holding yetkilileri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulunu ziyaret etti. Ziyarete; Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Akın Yıldırım, Borusan Holding ‘Annemin İşi Benim Geleceğim’ adlı projenin sorumlusu Cem Yalçınkaya ve Burcu Türkay, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Celalettin Mühsürler ve Tahsin Oğuz katıldı.
YEŞİLAY: BİZİ MUTLU ETTİ
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay “Bir büyüğümüzün Afyon konusundaki hassasiyetini biz burada göz ardı edemeyiz. Üzerimize ne düşüyor ise biz yapmaya hazırız. Proje kapsamında Borusan Holding ile olsun resmi kurumlarla olsun iletişimimiz devam ediyor. Bundan sonra da nasip olursa devam edecektir. Borusan’ın ilimize böyle bir yatırımı yapacağını söylemesi bizleri çok mutlu etti. Afyonlular olarak bizlerde bu konuda üzerimize düşüne yapmalıydık. Onun için bu projeyi basın mensuplarıyla bir araya gelerek onlara bu projeyi anlattık. Basınımız bu projeye çok ciddi bir şekilde ilgi gösterdi. Böylelikle tüm Afyonkarahisar’a bu projeyi anlattık” dedi.
OSB CIVIL CIVIL OLACAK
Borusan Holding ‘Annemin İşi Benim Geleceğim’ Proje Yöneticisi Burcu Türkay, projenin tamamlanmasından sonra OSB’nin çehresinin değişeceğini söyledi. Türkay, “Merhum Asım Kocabıyık biliyorsunuz Afyonlu. Burada birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Bizim için ‘Annemin İşi Benim Geleceğim’ projesini Afyon’da yapmanın ayrı bir heyecanı var. Burada Organize Sanayi Bölgesi yöneticilerimizin, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürümüzün, Bilim Sanayi ve teknoloji İl Müdürümüzün proje olan inançları bizleri daha çok heyecanlandırdı. Umarız 2014 yılında Borusan Neşe Fabrikasını burada açtığımızda cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle organize Sanayi Bölgesine daha farklı bir hava katacağımıza inanıyoruz. Hem daha fazla kadının iş hayatına katılımını hem de çocukların okul öncesi eğitimi almalarını sağlayacak olan bu güzel proje nedeniyle Afyon’da olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Daha sonra konuşan Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ise bu projeyi çok anlamlı bulduklarını, bakanlık olarak gerek Borusan Holding’e gerekse de OSB yönetimine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme