• Haberler
  • Gündem
  • OSBÜK toplantısına katıldılar – Kocatepe Gazetesi

OSBÜK toplantısına katıldılar – Kocatepe Gazetesi

Türkiye'deki organize sanayi bölgelerini temsil eden OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) 15. Olağan Genel Kurulu TOBB Konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün de katıldığı genel kurulda, mevcut başkan Memiş Kütükcü yeniden seçildi. Toplantıda Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan [&hellip]

Türkiye’deki organize sanayi bölgelerini temsil eden OSBÜK (Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu) 15. Olağan Genel Kurulu TOBB Konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün de katıldığı genel kurulda, mevcut başkan Memiş Kütükcü yeniden seçildi. Toplantıda Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Mutluer ve Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu da katıldılar.
OSBÜK’ün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Konya OSB Başkanı Memiş Kütükcü, Adana Hacı Sabancı OSB Başkanı Bekir Sütcü, Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, İzmir Torbalı OSB Başkanı Hakkı Attaroğlu, Gebze Güzeller OSB Başkanı Adem Ceylan, Bursa OSB Başkanı Hüseyin Durmaz, İstanbul Deri OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ünsal, Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan, ASO 2. ve 3. OSB Başkanı Seyit Ardıç, Çorum OSB Müteşebbis Heyet Üyesi Mustafa Yağlı ve Mersin Tarsus OSB Başkanı Sabri Tekli.

Bakmadan Geçme