• Haberler
  • Genel
  • OSBÜK Bölge Koordinatöründen Afyon OSB'ye ziyaret

OSBÜK Bölge Koordinatöründen Afyon OSB'ye ziyaret

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluş (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bahar ile Antalya OSB Müdürü İlhan Metin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay'ı ziyaret etti Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette Afyonkarahisar OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ile OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı [&hellip]

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluş (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bahar ile Antalya OSB Müdürü İlhan Metin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret etti

Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette Afyonkarahisar OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ile OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Mutluer hazır bulundu.
“ORTAK ÇALIŞMALAR YAPILACAK”
Sanayicilere yönelik yapılması planlanan çalışmaların konuşulduğu ziyarette birlik mesajı verildi. Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bahar yaptığı açıklamada, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nun tüzel kişiliğine yeni kavuşan bir kurum olduğunu söyledi. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu’nda ülkenin birçok yerinde bölge koordinatörlüğü verilmesi için birliktelik sağlanması hedeflendiğini aktaran Bahar, “Bu birlikteliğin çalışma kültürü, istişare kültürü, kümelenme kültürünün ülkeye getireceği katkıları göz önünde bulundurarak yapılmış bir projedir. Bu proje kapsamında da yönetim kurulunda bulunan Isparta, Burdur, Bucak ve Afyonkarahisar ile ilçelerinde Dinar, Dazkırı gibi bölgelerde 17 OSB’mizin birlikte çalıştıracak bir kültürü geliştirmemizle alakalı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Gelecekte bu OSB’lerimizi birleştirmek ve birbirlerinin üstünlüklerini diğerlerine geçirmek suretiyle hepsini belli bir düzeye taşımanın hedefini gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki çalışmalarla hem bize hem Afyon’a ve diğer OSB’lerimize katkı sağlayacak çalışmalar yaparız.” dedi.
“OSBÜK VERİMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bekir Yeşilay ise, OSBÜK’ün verimli çalışmalara imza attığını ifade ederek şöyle devam etti:
“Geriye dönük bakıldığı zaman OSBÜK ilk defa Mevlüt Başkanımızın organizatörlüğünde Türkiye’de iyi bir yapılanma içerisine girdi, verimli bir çalışmalara başlandı. Tahmin ediyoruz önümüzdeki süreçte de daha verimli daha organizelerle ilgili yasa çıkmasında hem iktidarla hem şu anki hükümetle çok iyi ilişkileri var. Bundan dolayı da sanayicilerimizin sorunlarıyla ilgili daha iyi bir çalışma yapılacağına inanıyoruz.”

Bakmadan Geçme