• Haberler
  • Genel
  • OSB'nin yollarını Belediye asfaltlayacak – Kocatepe Gazetesi

OSB'nin yollarını Belediye asfaltlayacak – Kocatepe Gazetesi

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki işadamları, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban onuruna yemek verdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, OSB'ye önümüzdeki 5 yılda da hizmet yapacaklarını söyledi Organize Sanayi Bölgesi'ndeki işadamları, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın hizmetlerine teşekkür etmek, bundan sonraki hizmetleri için de başarılar dilemek amacıyla Beyaz Saray Restaurant'ta yemek verdi. Yemekte konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin [&hellip]

OSB’nin yollarını Belediye asfaltlayacak

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işadamları, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban onuruna yemek verdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, OSB’ye önümüzdeki 5 yılda da hizmet yapacaklarını söyledi

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işadamları, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın hizmetlerine teşekkür etmek, bundan sonraki hizmetleri için de başarılar dilemek amacıyla Beyaz Saray Restaurant’ta yemek verdi. Yemekte konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “Göreve seçildiğimiz 2009 Mart ayından bu yana, şehrimizin her türlü sivil toplum kuruluşuyla birlikte olduğumuz gibi Organize Sanayi Bölgemizin yetkilileriyle de bir ve beraber olduk. OSB’ye yeni yatırımların gelmesi, OSB’nin gelişmesi ve büyümesi noktasında, güzel çalışmalara imza attık. OSB’mizin altyapısı konusunda da hazırlıklarımızı OSB yönetimi ile birlikte tamamladık. İnşallah karşılıklı alışverişlerimiz ve yardımlarımız, bu dönemde de devam edecek” dedi.
“TÜM YOLLAR PLANLANDI
OSB’nin yollarındaki bozukluğun düzeleceğini belirten Çoban, “Özellikle Organize Sanayi Bölgemizin yollarındaki ciddi bir bozulmayı biliyoruz. Her ne kadar bu görev belediyemize ait değilse de OSB yetkilileriyle bu konuda anlaşmayı yaptık. İnşallah her yıl ciddi oranda asfalt çalışmasını gerçekleştireceğiz. İkinci Küçük Sanayi Sitesi’nde olduğu gibi burasının da tüm yollarını yapmayı Allah’ın izniyle planlamış bulunmaktayız. Organizemiz’deki çalışan işletmelerimiz olsun gerek Afyonkarahisar’da, gerekse Ankara’da bir sorun olursa, bir ihtiyacı olursa; ilgileneceğimizi şimdiden belirtiyorum” ifadelerini kullandı.
YEŞİLAY TEŞEKKÜR ETTİ
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ise, Burhanettin Çoban’ın önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Yeşilay, “2009 yılında aday olup seçimi kazanan, 5 yıl hizmet ettikten sonra tekrar aday olan ve yeniden Belediye Başkanı seçilen Burhanettin Çoban’a hayırlı olsun demek istiyorum önümüzdeki 5 yıllık süreçte sanayiciyle olan ikili ilişkilerinin ve bize olan desteğinin devam etmesini bekliyoruz. Önümüzdeki süreçte kendisine sanayiciler olarak başarılar dilerim. Geçtiğimiz 5 yıla bakacak olursak gerek İl Genel Meclisi Başkanımız olsun, gerek belediye başkamız olsun gerekse de il başkanımız olsun Organize Sanayi bölgemiz için bize yardımcı olmuşlardır. Şimdiden sonraki süreçte de yardımcı olacaklarına inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte görevlerinde başarılar dilerim” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme