• Haberler
  • Gündem
  • OSB’nin ambalaj atıkları toplanacak – Kocatepe Gazetesi

OSB’nin ambalaj atıkları toplanacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İli Çevre Hizmetleri Birliği ile yapılan yeni protokol ile Organize Sanayi Bölgesi iki farklı bölgeye (A ve B Bölgesi) ayrıldı. Bu bölgelerde bulunan tesislerin Ambalaj Atıkları’nın iki lisanslı firma tarafından toplanması sağlanacak.Toplantıda, Çevre Hizmetleri Birliğinden Çevre Mühendisi Dilek Karaca, Gültekin Geri Dönüşüm'den Çevre Mühendisi Büşra Arık, Çağdaş Geri Dönüşüm'den Çevre Mühendisleri ambalaj atıkları hakkında [&hellip]

Afyonkarahisar İli Çevre Hizmetleri Birliği ile yapılan yeni protokol ile Organize Sanayi Bölgesi iki farklı bölgeye (A ve B Bölgesi) ayrıldı. Bu bölgelerde bulunan tesislerin Ambalaj Atıkları’nın iki lisanslı firma tarafından toplanması sağlanacak.
Toplantıda, Çevre Hizmetleri Birliğinden Çevre Mühendisi Dilek Karaca, Gültekin Geri Dönüşüm’den Çevre Mühendisi Büşra Arık, Çağdaş Geri Dönüşüm’den Çevre Mühendisleri ambalaj atıkları hakkında sunum yaptılar.
Toplantıya çok sayıda sanayicinin yanı sıra, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, Çevre Mühendisleri Süreyya Osman İnanır ve Mehmet Selçuk Bilge katılım sağladı.

Bakmadan Geçme