OSB'lerdeki Firmalara 'Dönüşüm' Fırsatı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu ile Türkiye İş Bankası, OSB'lerde yer alan firmalara dijital dönüşüm ve yeşil dönüşümün birlikte gerçekleşeceği 'ikiz dönüşüm' için destek olmak için protokol imzaladı

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Türkiye İş Bankası ile iş birliği yaparak OSB’lerdeki firmalara özel finansman paketi sunulması için bir protokol imzaladı.. Bu protokol ile OSB’lerin dönüşümüne katkı sağlanması amaçlanıyor. İş Bankası, OSB Şubesi aracılığıyla Organize Sanayi Bölgelerinde yer alan firmalara uygun faiz oranları ve vade koşulları ile destek oluyor. Protokol, Organize Sanayi Bölgeleri için ikiz dönüşüm yatırımlarının yanı sıra ihracat kredisi ve teminat mektubuna kadar birçok ürün ve hizmeti içeriyor.

İŞ BANKASI İLE İLETİŞİME GEÇİN

Protokol kapsamında Afyonkarahisar OSB İş Bankası Şubesi Müdürü Göksal Akbulut ve Ticari Müşteri İlişkileri Yöneticisi Mustafa Ali Azyaman, Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı makamında ziyaret etti. İş Bankası OSB Şubesi Müdürü Göksal Akbulut, “Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan İş Bankası şubemiz ile iletişime geçerek kampanya detayları hakkında bilgi alabilirsiniz” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme