• Haberler
  • Gündem
  • OSB'den Çoban'a 'asfalt' teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

OSB'den Çoban'a 'asfalt' teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, Başkan Çoban'ın OSB'nin her türlü talebine olumlu destek verdiğini söyledi.Afyonkarahisar Belediyesi tarafından OSB ile Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) önünden çevre yoluna bağlanan 1,5 kilometrelik yol ve Organize Sanayi Bölgesi'nden yine çevre yoluna bağlanan bir kilometrelik yolda sıcak asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydeden OSB Müdürü Akosmanoğlu, 'Yapılan [&hellip]

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, Başkan Çoban’ın OSB’nin her türlü talebine olumlu destek verdiğini söyledi.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından OSB ile Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) önünden çevre yoluna bağlanan 1,5 kilometrelik yol ve Organize Sanayi Bölgesi’nden yine çevre yoluna bağlanan bir kilometrelik yolda sıcak asfaltlama çalışmalarının sürdürüldüğünü kaydeden OSB Müdürü Akosmanoğlu, “Yapılan yol tamamlandığında 50 bin metrekare sıcak asfalt dökülmüş olacak. Geçtiğimiz hafta başlayan asfalt çalışmaları hava şartları uygun olursa Aralık ayının ilk haftasında tamamlanması bekleniyor.” dedi.
Akosmanoğlu, “5 caddede bulunan PMYO ve o bölgede bulunan sanayilerimizden gelen istek ve talepler doğrultusunda çalışmalara başladık. İlk önce yolda iyileştirilme ve alt yapı sağlamlaştırması yapıldı. Şu anda da sıcak asfalt dökümü devam ediyor.” ifadelerini kullandı.
“BELEDİYE BAŞKANIMIZA
TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Hava şartları uygun olursa Aralık ayının ilk haftasında çalışmaların tamamlanacağını belirten Akosmanoğlu, “Organize Sanayi Bölgemize 9 yıldır verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ekibine sanayicilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme