OSB’de bilgilendirme toplantısı düzenlendi

TKDK 2. Dönem 8. Başvuru Çağrı İlanı hakkında OSB’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayicilere yönelik gerçekleştirdiği toplantıda katılımcılara bilgiler veren TKDK İletişim Uzmanı Kemal Yıldırım, 320 milyon Türk Lirası destek hakkında bilgilendirmede bulundu. OSB toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Kemal Yıldırım, bütçenin yüzde 75'inin [&hellip]

TKDK 2. Dönem 8. Başvuru Çağrı İlanı hakkında OSB’de bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

Haber

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) sanayicilere yönelik gerçekleştirdiği toplantıda katılımcılara bilgiler veren TKDK İletişim Uzmanı Kemal Yıldırım, 320 milyon Türk Lirası destek hakkında bilgilendirmede bulundu.
OSB toplantı salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Kemal Yıldırım, bütçenin yüzde 75’inin Avrupa’dan geldiğini belirterek, “Makine Ekipman (Süt Tankeri, frigrofik araç, süt toplama aracı dahil) hizmet ve görünürlük alımlarına yönelik destekleme yapılacaktır. Ayrıca öz tüketim için yenilebilir enerji üretimine yönelik yatırımlar da destek kapsamında yer almaktadır. Meyve ve Sebzelerin kurutulması ve dondurulması (IQF Dahil) destek kapsamına alınmıştır.” dedi.
Bilgilendirme toplantısına; TKDK İl Koordinatörü Zülgari Özdemir, TKDK Proje Başvuru Birim Amiri Mustafa Akgüneş, OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ve çok sayıda sanayici katıldı.

Bakmadan Geçme