Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OSB yönetiminden “Deve”ye tam not

Organize Sanayi Bölgesi (OSB)

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ile beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Demireller Makine Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DEMMAK) Yönetim Kurulu Başkanı Şuayp Demirel’i ziyaret etti

 

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ın DEMMAK Yönetim Kurulu Başkanı Şuayp Demirel’e ziyaretinde, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Mutluer, Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Bayana, Denetim Kurulu Üyesi İbrahim Savrukoğlu ile Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu da hazır bulundu.
“DEVE, TÜRKİYE ÇAPINDA YANKI UYANDIRDI”
Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Şuayp Demirel’e çalışmalarında başarılarının devamını dileyerek, “Afyonkarahisarlı iş insanı Şuayip Demirel’in yaptığı kaya kamyonu ‘Deve’ ülke çapında bir yankı uyandırdı. Ben işadamımız Şuayp Demirel’i ve ekibini tebrik ediyorum. Yapmış oldukları kaya kamyonu gerçekten ilimize ayrı bir değer katmıştır. İşadamı Şuayp Demirel ve ekibine başarılar diliyorum. Kaya kamyonun da en kısa zamanda seri üretime geçeceğine inanıyorum.” dedi.
“SERİ ÜRETİME HAZIRLANIYORUZ”
İş insanı Şuayp Demirel de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bekir Yeşilay ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Kaya kamyonunu kendi imkanlarıyla Afyonkarahisar’a ve ülkeye kazandırdıklarının altını çizen Demirel, seri üretime hazırlandıklarını ifade ederek, “1997 yılından bu yana bu kamyonun üzerinde çalışıyorum, 2011’den beri de ciddi manada yedek parçalarını yapmaya başladım. 2019 yılının Ocak ayında kamyonu yapmaya karar verdim ve 29 Ekim 2019’da bu kamyonu, kendi imkanlarımla yaptım. İnsan kaynağı aynı, kullandığım teknolojik kaynaklarım aynı. Diğer klasik kamyonlara göre arızası olmayan bir araç. Karda, yağmurda, çamurda ve eğimli arazide çalışabiliyor. Çok ihtiyaç duyulan stratejik bir araç olduğu için bunu yapmaya karar verdim. Bunda da Allah’ın izniyle başarılı olduk. Bu memleketin insanıyla başardık.” şeklinde konuştu.
ZİRAAT BANKASI OSB ŞUBESİ AÇILDI
Öte yandan Bekir Yeşilay, Ziraat Bankası Afyonkarahisar OSB Şubesi’nin 20 Ocak 2020 tarihi itibariyle Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete başladığını söyleyerek, “Sanayicilerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını dileriz.” dedi.