OSB Yönetimi ATSO Meclis toplantısında

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısına katıldı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı Meclis toplantısına katıldı. ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil toplantı sonrasında Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmeler ile ilgili bilgi almak için Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetim kurulunu [&hellip]

OSB Yönetimi ATSO Meclis toplantısında

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantısına katıldı

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayı Meclis toplantısına katıldı. ATSO Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil toplantı sonrasında Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmeler ile ilgili bilgi almak için Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ve yönetim kurulunu davet etti. OSB ve ATSO Meclisi ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak sorun ve çözüm önerileri görüşüldü.
GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ
ATSO Meclisi’nde Haziran/2015 ayı hesap hülasası okunmasından sonra müzakere edildi, ibraz edilerek tasdikinden sonra kabulü gerçekleştirildi. Dolaşım ve menşe belge fiyatlarının belirlenmesi görüşüldü. Dolaşım ve menşei belge fiyatlarının 1 TL (Bir Türk Lirası) olmasına karar verildi. Yönetim Kurulu Haziran-Temmuz 2015 faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser tarafından sunulduktan sonra son madde dilek ve temennilerde meclis üyeleri sektörel sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin konuşmalar yapmış çeşitli konularda dilek ve temennilerini beyan etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme