OSB yolunda alt geçit çalışmaları sürüyor

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, Eskişehir-Afyonkarahisar demiryolu hattı üzerinden çevre yoluna ve OSB'ye bağlanan karayolunun demiryolu kesim noktasının hemzemin geçit karayolu alt geçidine dönüşümü için hazırlanan projenin valilik kararı ile geçit etrafındaki yapıların güvenliği için güncellendiğini belirterek, proje için ayrılan ilk ödenek ile çalışmaların ilk etabının tamamlandığını söyledi.ÇALIŞMA YIL İÇERİSİNDETAMAMLANACAKİkinci [&hellip]

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, Eskişehir-Afyonkarahisar demiryolu hattı üzerinden çevre yoluna ve OSB’ye bağlanan karayolunun demiryolu kesim noktasının hemzemin geçit karayolu alt geçidine dönüşümü için hazırlanan projenin valilik kararı ile geçit etrafındaki yapıların güvenliği için güncellendiğini belirterek, proje için ayrılan ilk ödenek ile çalışmaların ilk etabının tamamlandığını söyledi.
ÇALIŞMA YIL İÇERİSİNDE
TAMAMLANACAK
İkinci etap ikmal çalışmaları için ödenek tahsisi ve kanuni süreçlerin tamamlanmasının ardından Bölge Müdür Yardımcısı, Servis Müdürü ve Kontrol Teşkilatı ile yüklenici şantiyesini ziyaret ederek çalışmalara başlangıç veren TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, çalışmaların yıl içinde tamamlanmasının planlandığını söyledi.
EKİP SAYISI VE ÇALIŞMA SAATLERİ ARTTIRILACAK
Yüklenici firmaya ekip sayısı ve günlük çalışma saatlerinin arttırılması ile işin bir an önce bitirilmesinin talimatını veren Sivri’ye Yüklenici firma yetkilisi Mustafa Öcal tarafından bilgiler verilerek, kazı çalışmalarına başlanıldığı tabliye kolonlarının zamanında gelmesi için tedarikçi ile bağlantı yapıldığı ve çalışmaların en kısa zamanda tamamlaması sözünü verildi.
BEKLEME VE KAZA RİSKİ OLMAYACAK
TCDD 7. Bölge Müdürü Sivri, çalışmalar tamamlandığında buradaki karayolu-demiryolu kesim noktasının ortadan kalkacağını ifade ederek, “Hemzemin geçit kazaları söz konusu olamayacak, karayolu sürücüleri kaza riski olmadan, bekleme olmadan demiryolu altından, alt geçitten güvenle geçeceklerdir. Alt geçit çalışmaları esnasında trafik düzenlemesi protokol gereği Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme