OSB kavşağında aynı günde iki kaza

Afyonkarahisar Organize Sanayi Kavşağı’nda dün iki kaza meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan olmazken öğleden sonra aynı noktada meydana gelen kazada, iki kişi yaralandı Sinyalizasyon düzensizliği mi neden oldu? Organize Sanayi Bölgesi'nin gi-rişinde bulunan kavşakta meydana gelen ilk trafik kazasında 2 araçta maddi hasar oluşurken meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kazanın, kar [&hellip]

OSB kavşağında aynı günde iki kaza

Afyonkarahisar Organize Sanayi Kavşağı’nda dün iki kaza meydana geldi. Sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan olmazken öğleden sonra aynı noktada meydana gelen kazada, iki kişi yaralandı

Sinyalizasyon düzensizliği mi neden oldu?

Organize Sanayi Bölgesi’nin gi-rişinde bulunan kavşakta meydana gelen ilk trafik kazasında 2 araçta maddi hasar oluşurken meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kazanın, kar yağışı ve sinyalizasyon düzensizliği sonucu meydana geldiği iddia edildi.

Yaralı sürücüye yoldan geçen doktor müdahale etti

Afyonkarahisar Oganize Sanayi Kavşağı’nda Öğleden sonra meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Araç içinde sıkışan bir yaralıya yoldan geçmekte olan doktor müdahale etti.
Kavşakta 06 DT 3932 plakalı oto ile 42 Y 1919 plakalı oto kar yağışı ve dikkatsizlik sonucu çapıştı. Çarpışmanın etkisi ile sürücülerden Selami K., araç içinde sıkışıp kaldı. Çarpmanın etkisi ile bilinci kapanan Selami K.’ya, yoldan geçen bir doktor ilk müdahaleyi yaptı. Nabız, nefes kontrolünü yapan doktor, daha sonra sürücünün kafasını sabitlemek için destek yaptı. Kurtarma ve 112 acil servis ekipleri gelinceye kadar yaralıyla ilgilenen doktor, daha sonra sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından yaralıya kendi eliyle boyunluk taktı. Yaralı sürücü daha sonra bulunduğu yerden çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün eşi Tülin K. ise eşinin kurtarılmasını gözyaşları içinde izledi.
06 DT 3932 plakalı aracın şoförü İdris K. ise başından aldığı darbe nedeniyle kanayan yere eliyle tampon yapmaya çalıştı. Kaza sonrasında olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından kaza yapan araçlar yol kenarına alındı.

Önce insan sonra gazeteci

Öğleden sonra Afyonkarahisar Organize Sanayi Kavşağı’nda meydana gelen kazaya giden Anahaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mejnun Sancak’ın, haber yapmak için gittiği kazada araçta sıkışan yaralılara yardım etmesi ilgi topladı. Sancak’ın haberden önce yaralılara yardım etmesi kazazedelere yardım eden diğer vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, vatandaşlar Sancak için “Önce insan sora gazeteci” ifadesini kullandılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme