OSB heyetinden Özkaldı'ya hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar'da ve ülke genelinde önemli projelerde imzası bulunan hemşehrimiz Akif Özkaldı geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanmıştı. Bakan Yardımcısı Özkaldı'yı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Mutluer, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ve Şehir Plancısı Fatma Gamze Kılıç ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.Karşılıklı fikir [&hellip]

Afyonkarahisar’da ve ülke genelinde önemli projelerde imzası bulunan hemşehrimiz Akif Özkaldı geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atanmıştı. Bakan Yardımcısı Özkaldı’yı OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Mutluer, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ve Şehir Plancısı Fatma Gamze Kılıç ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Bakan Yardımcısı Özkaldı, OSB’lerin gelişmesine her zaman destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini söyledi. OSB Başkanı Yeşilay’da Özkaldı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Bakmadan Geçme