Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“OSB Afyonkarahisar’ın can damarı”

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi

Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ile Yönetim Kurulunu ziyaret etti

Sanayici ve iş insanlarının istek ve taleplerini dinlemek amacıyla Organize Sanayi Bölgesi’nde biri dizi ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban ile AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı ve Yönetim Kurulunu da ziyaret etti. Ziyarette OSB Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu da hazır bulundu.
“SANAYİCİLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette konuşan Eroğlu, OSB’nin Afyonkarahisar’ın can damarı olduğunu belirtti. Sanayicilere her zaman destek olduklarının altını çizen Eroğlu, “Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgemize büyük önem veriyoruz. Afyonkarahisar’a gelenler, muazzam bir dönüşüm yaşandığını söylüyor. Afyonkarahisar dünyada sayılı termal turizm merkezi oldu. Biz Afyonkarahisar’a ve Afyonkarahisarlı sanayicimize destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.
“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay da, her dönem sanayicinin yanında olan Veysel Eroğlu’na teşekkür ederek, “Organize Sanayi Yönetim Kurulumuzun ve sanayicilerimizin her zaman yanında olan Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban’a teşekkür ediyorum. Sanayicimiz Afyonkarahisar’ın ekonomisine can veriyor. Biz her zaman sanayicimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Sizin de vermiş olduğunuz desteklerin devamını bekliyoruz.” diye konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti