• Haberler
  • Spor
  • Oryantiring yarışları Afyon'da yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Oryantiring yarışları Afyon'da yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Oryantiring Bölge Yarışmasına Bursa, Kütahya, Eskişehir ve Ankara illerinin yanı sıra Afyonkarahisar'dan da Osmanbey Ortaokulu Spor Kulübü, Osman Atilla Ortaokulu Spor Kulübü ve AFDOS Gençlik Spor Kulübü olmak üzere 175 sporcu katıldı. Afyonkarahisar Kalesi ile Anıtpark arasında yapılan yarışmada sporcular 14 yaş, 12 yaş, 10 yaş, 8 yaş, 6 yaş ile yeni başlayan, 9-14 yaş [&hellip]

Oryantiring Bölge Yarışmasına Bursa, Kütahya, Eskişehir ve Ankara illerinin yanı sıra Afyonkarahisar’dan da Osmanbey Ortaokulu Spor Kulübü, Osman Atilla Ortaokulu Spor Kulübü ve AFDOS Gençlik Spor Kulübü olmak üzere 175 sporcu katıldı. Afyonkarahisar Kalesi ile Anıtpark arasında yapılan yarışmada sporcular; 14 yaş, 12 yaş, 10 yaş, 8 yaş, 6 yaş ile yeni başlayan, 9-14 yaş kategorisinde mücadele etti.
Sporcuları Afyonkarahisar’da tekrar görmek istediklerini belirten Vali Yardımcısı Kıcıroğlu, “14 yaş altı oryantiring yarışlarını gerçekleştirdik. Yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ediyorum. İnşallah Afyonkarahisar’dan güzel duygu ve düşüncelerle ayrılırsınız. Bir başka oryantiring yarışında yeniden beraber oluncaya kadar hepinize hayatlarınızda ve spor hayatınızda sağlık, mutluluk, başarı diliyorum” dedi.
Yarışmada dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlendi. Sporculara ödüllerini; Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, Vali Yardımcısı Adem Uslu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Kılınç, Oryantiring İl Temsilcisi Barış Seçer ve Fatih Turgut verdi.
Afyonkarahisar’da yapılan Oryantiring Federasyonu 14 yaş ve altı 2. Bölge 2. Kademe yarışmasında dereceye girenler grup yarışlarına katılmaya hak kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme