Oryantiring sporcuları Bayat'ta yarıştı

Okul Sporları Oryantiring Küçükler ve Yıldızlar il birinciliği müsabakaları Bayat'ta yapıldı 115 sporcunun katılımıyla yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları yarışın ardından düzenlenen törenle takdim edildi. Ödül törenine Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Köksoy, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü K. Sıtkı Kaya, İlçe Emniyet Amiri Gökhan [&hellip]

Okul Sporları Oryantiring Küçükler ve Yıldızlar il birinciliği müsabakaları Bayat’ta yapıldı

115 sporcunun katılımıyla yapılan müsabakalarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları yarışın ardından düzenlenen törenle takdim edildi. Ödül törenine Bayat Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur, Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Köksoy, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü K. Sıtkı Kaya, İlçe Emniyet Amiri Gökhan Durak, Halk Eğitim Merkezi İlçe Müdürü İzzet Kılıç, Oryantiring İl Temsilcisi Mikail Taşkala, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve sporcular katıldı.
Yapılan müsabakalar sonucunda Küçük Kızlarda ÖABO birinci, Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu, Çayırbağ İmam Hatip Ortaokulu üçüncü olurken erkeklerde ise Çayırbağ İmam Hatip Ortaokulu birinci, Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu ikinci ve ÖABO üçüncü oldu. Yıldız Kızlarda ise ÖABO birinci, Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu ikinci, Yunus Emre Ortaokulu üçüncü olurken yıldız erkeklerde Yunus Emre Ortaokulu birinci, Ö.A.B.O. ikinci ve Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu üçüncü oldu. Küçük Kızlar ferdi müsabakalarında Bayat Hacı Ali Özaktan Ortaokulu öğrencisi Duygu Er birinci oldu.

Bakmadan Geçme