• Haberler
  • Spor
  • Oryantiring müsabakaları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Oryantiring müsabakaları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Oryantiring yarışmaları Akarçay'da gerçekleştirildi. Müsabakalar Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kız ve erkek olmak üzere 7 kategoride düzenlendi. Yarışma sonucunda dereceye giren okullara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi.Genç A Erkekler kategorisinde birinci Şuhut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Mektebim Anadolu Lisesi [&hellip]

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Oryantiring yarışmaları Akarçay’da gerçekleştirildi. Müsabakalar Gençler, Yıldızlar ve Küçükler kız ve erkek olmak üzere 7 kategoride düzenlendi. Yarışma sonucunda dereceye giren okullara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları takdim edildi.
Genç A Erkekler kategorisinde birinci Şuhut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Mektebim Anadolu Lisesi ve üçüncü ise Afyon Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.
Genç A Kızlarda birinci Mektebim Anadolu Lisesi oldu.
Genç B Erkeklerde Şuhut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Yıldız Erkeklerde birinci Hamidiye Ortaokulu, ikinci Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu, üçüncü Özel Bahçeşehir Ortaokulu ve dördüncü Özel Mektebim Ortaokulu olmayı başardı.
Yıldız Kızlarda birinci Çobanlar Yavuz Selim Ortaokulu, ikinci Özel Bahçeşehir Ortaokulu olurken üçüncü de Özel Mektebim Ortaokulu olmaya hak kazandı.
Küçük Erkeklerde birinci Özel Bahçeşehir Ortaokulu olurken ikinci Özel Mektebim Ortaokulu olarak müsabakaları tamamladı.
Küçük Kızlarda birinci Özel Bahçeşehir Ortaokulu ve ikinci Özel Mektebim Ortaokulu oldu.

Bakmadan Geçme