• Haberler
  • Genel
  • Oruçoğlu’nda 2. dönem yüzme kursu sona erdi

Oruçoğlu’nda 2. dönem yüzme kursu sona erdi

Oruçoğlu Termal Otel'in 2. etap yüzme kursuna katılan minik kursiyerlere dün sertifikaları düzenlenen törenle verildi Oruçoğlu Termal Otel’in Yaz Dönemi 2. etap yüzme kursu sona erdi. Yüzme kursunun ilk etabı geçen haftalarda tamamlanmış ve kursu başarıyla tamamlayan miniklere sertifikaları teslim edilmişti. Dün de 2. etap yüzme kursuna katılıp sertifika alamya hak kazanan miniklere sertifikaları teslim [&hellip]

Oruçoğlu'nda 2. dönem yüzme kursu sona erdi

Oruçoğlu Termal Otel’in 2. etap yüzme kursuna katılan minik kursiyerlere dün sertifikaları düzenlenen törenle verildi

Oruçoğlu Termal Otel’in Yaz Dönemi 2. etap yüzme kursu sona erdi. Yüzme kursunun ilk etabı geçen haftalarda tamamlanmış ve kursu başarıyla tamamlayan miniklere sertifikaları teslim edilmişti. Dün de 2. etap yüzme kursuna katılıp sertifika alamya hak kazanan miniklere sertifikaları teslim edildi. Oruçoğlu Termal Otel açık yüzme havuzu kenarında düzenlenen 2. dönem yüzme kursu sertifika töreninde yüzmeyi öğrenen öğrenciler sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadı. Minik yüzücüleri bu mutlu günlerinde aileleri de yalnız bırakmadı.
Antrenörler
sertifikaları verdi
Düzenlenen sertifika töreninde sertifika almaya hak kazanan miniklere belgelerini yüzme antrenörleri Hatice Şakrak, Onur Asıl, Cengiz İlker Özşakacı, Eda Avcı, Mehmet Halil Okçu ve Fatoş Yalçın takdim etti-ler. İsimleri okunan öğrenciler tek tek yüzme antrenörlerinin yanına ge-lerek sertifikalarını aldılar. Minikler sertifikalarına kavuşunca büyük bir se-vinç yaşadılar.

3. dönem başlıyor

Yüzme kurslarının ikinci döneminin de sona erdiğini belirten yetkililer Pazartesi gününden itibaren üçüncü dönem yüzme kurslarına başlanacağını ifade ettiler. Antre-nörler kurs sonrasında yaptıkları açıklamada “İki haftalık bir süre içerisinde öğrencilerimize elimizden geldiğince en iyi şekilde yüzmeyi öğretmeye çalıştık. Hayatlarında bundan sonra daha iyi daha güzel şeylerle karşılaşırlar. Burada aldıkları yüzme eğitimi sayesinde gittikleri tatillerde daha rahat yüzerler” dedi.

Bakmadan Geçme