• Haberler
  • Genel
  • Oruçoğlu zeytinyağlarında ilke doğallık – Kocatepe Gazetesi

Oruçoğlu zeytinyağlarında ilke doğallık – Kocatepe Gazetesi

Oruçoğlu Yağları Genel Müdürü İlhami Tanrıkulu, Oruçoğlu Yağ olarak “Doğa kadar doğal” ilkesini benimsediklerini belirtti. Tanrıkulu, Oruçoğlu zeytinyağları ile sofralara eşsiz doğal lezzeti ve yüksek rafine kalitesi ile değer katmayı sürdürdüklerini belirtti Ege Bölgesi’nin özenle seçilmiş zeytinlerinden naturel olarak elde edilen Oruçoğlu Sızma Zeytinyağı, kolestrol, trans yağ asiti ve katkı maddelerinden uzak duran yüksek oranda [&hellip]

Oruçoğlu zeytinyağlarında ilke doğallık

Oruçoğlu Yağları Genel Müdürü İlhami Tanrıkulu, Oruçoğlu Yağ olarak “Doğa kadar doğal” ilkesini
benimsediklerini belirtti. Tanrıkulu, Oruçoğlu
zeytinyağları ile sofralara eşsiz doğal lezzeti ve yüksek rafine kalitesi ile değer katmayı sürdürdüklerini belirtti

Ege Bölgesi’nin özenle seçilmiş zeytinlerinden naturel olarak elde edilen Oruçoğlu Sızma Zeytinyağı, kolestrol, trans yağ asiti ve katkı maddelerinden uzak duran yüksek oranda doymamış yağ asitleri ile damar sertliği ve koroner kalp rahatsızlıklarından korumayı hedefliyor.
Oruçoğlu Yağları Genel Müdürü İlhami Tanrıkulu, özellikle sıcak yaz günlerinde sağlıklı ve hafif beslenmenin önemine dikkat çekti. Tanrıkulu, zeytin ağacının meyvesi zeytin özünün anne sütüne en yakın özelliğe sahip olan besin olduğunu belirterek; “Zeytin özünün içerdiğindeki antioksidanlar nedeniyle faydaları göz ardı edilmemelidir. Ayçiçek yağının yanı sıra zeytinyağı da tüm yemekler için idealdir. Sıcak-soğuk yemek çeşitleri, salata, makarna, sebze ve balık gibi besinlerle kullanılabileceği gibi doğrudan da tüketilebilir. Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için Oruçoğlu Sızma Zeytinyağı’nı genç yaşlı herkese tavsiye ediyoruz.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme