Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oruçoğlu Yağ’ın acı günü

Türkiye’nin en eski yağ

Türkiye’nin en eski yağ fabrikalarından biri olan Oruçoğlu Yağ’ın da sahibi olan Türkiye tarımının global ölçekte en büyük temsilcisi Dubai merkezli Hakan Agro’nun kurucusu Hakan Bahçeci (51) Dubai’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz gece evinde geçirdiği kalp krizinin ardından, hastaneye kaldırılan Hakan Bahçeci, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Türkiye’nin uluslararası platformda kendini var eden en önemli girişimcilerinden biri olan Hakan Bahçeci, İngilizce öğretmeni olarak başladığı iş kariyerinde yönünü ticarete çevirdi. Genç yaşta Dubai’ye yerleşerek 23 yaşında tarımsal ürün ticareti için kurduğu Hakan Agro’yu sektörün önemli taşı haline getirdi.
Dubai’nin petrol dışındaki en büyük ölçekli şirketlerinin başında gelen Hakan Agro, küresel ölçekte 100 ülkeyi kapsayan ticaret faaliyetlerinde, hububat, bakliyat, bitkisel yağ ve beyaz et alanında uzmanlaştı. İşinsanı Bahçeci, ailesi ile birlikte yönettiği şirketini, global tarım endüstrisinde ilk 20 şirket arasına sokmayı başardı. Geçen yıl 2 milyar dolarlık iş hacmine ulaşan Hakan Agro, Türkiye’ye yönelik yatırımları ile de öne çıktı.
Hakan Bahçeci, Türkiye’de özellikle Afyonkarahisar’da yaptığı yatırımla adından söz ettirdi. Türkiye’de yılların markası Oruçoğlu Yağ Sanayi’ni bünyesine katan, tarım ve hayvancılık alanında üretim çiftlikleri kurarak Türkiye’de önemli yatırımlara imza atan genç işinsanı, ticaretinin yüzde 30’unu Türkiye’den karşılıyordu. 51 yaşındaki, 4 çocuk babası Hakan Bahçeci’nin vefatı iş dünyasında ve Afyonkarahisar’daki Oruçoğlu Yağ Fabrikası’nda üzüntüyle karşılandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti