Oruçoğlu Yağ ailesi piknik yaptı

Oruçoğlu Yağ Sanayi yönetimince çalışanlara yönelik bu yıl 4’ncüsü düzenlenen piknikte eğlenmenin yanı sıra emektar çalışanlar plaket ve hediyelerle onore edildiler Oruçoğlu Yağ yönetimi tarafından 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda düzenlenen aile pikniğinde firmaya 20 yıl ve üzerinde katkıda bulunan çalışanlara plaket verilerek onore edildi. BU YIL Kİ PİKNİK DÖRDÜNCÜ Oruçoğlu Yağ Sanayi Genel Müdürü İlhami [&hellip]

Oruçoğlu Yağ ailesi piknik yaptı

Oruçoğlu Yağ Sanayi yönetimince çalışanlara yönelik bu yıl 4’ncüsü düzenlenen piknikte eğlenmenin yanı sıra emektar çalışanlar plaket ve hediyelerle onore edildiler

Oruçoğlu Yağ yönetimi tarafından 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda düzenlenen aile pikniğinde firmaya 20 yıl ve üzerinde katkıda bulunan çalışanlara plaket verilerek onore edildi.
BU YIL Kİ PİKNİK DÖRDÜNCÜ
Oruçoğlu Yağ Sanayi Genel Müdürü İlhami Tanrıkulu, aslen Afyonlu olmamakla birlikte şehri çok severek çalıştığını dile getirdi. İlhami Tanrukulu, Afyon halkı ile iç içe yaşamanın kendisine huzur verdiğini, Anadolu’da yaşamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. 26 Ağustos Tabiat Parkı’nda düzenledikleri etkinlik hakkında bilgi veren Tanrıkulu; “Bir aile pikniği düzenledik. Çünkü şirket çalışanlarımızla iç içe olmayı arzu ettik. Onları huzur içerisinde çalıştırma amaçlı bazı sosyal aktiviteler planlıyoruz. Bu piknik organizasyonu geleneksel hale geldi. Bu yıl ki ile dördüncü pikniğimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşalah bundan sonra ki yıllarda da böyle yapmaya devam edeceğiz. Tüm çalışan personelimiz eşleri ve çocuklarıyla birlikte serbestçe gelebildikleri bir piknik düzenliyoruz. Burada mümkün olduğunca birlikte ailecek eğleniyoruz. Katılım sayısı yüzün üzerinde.” dedi.
AFYON KIYMETLİ ŞEHİR
Piknik kapsamında çuval yarışması, yumurta yarışması, halat çekme yarışması gerçekleştirildi. Yarışmalarda başarılı olanlara hediyeler verildi. Oruçoğlu Yağ Genel Müdürü İlhami Tanrıkulu, çalışanlara kıdemlerine göre plaket, altın ve pırlanta yüzük gibi maddi değeri olan ödüller vererek onore edeceklerini dile getirdi. Tanrıkulu şöyle konuştu: “Çalışanlarımıza emek verdikleri süreler doğrultusuda plaketin yanı sıra çeşitli hediyeler vereceğiz. Afyon Anadolu’nun çok kıymetli bir şehri. Afyon halkı ile iç içe yaşamaktan son derece mutluyum. Şirket olarak da bundan mutluluk duyuyoruz. Hem Afyon halkına hem de ulusal anlamda temel gıda maddesi yağ üretimi ile halkımıza hizmet ediyoruz. Halkımızın desteğini her zaman hissetmek istiyoruz.” Piknik programı plaket ve hediye dağıtımı ile devam etti.
EMEKTARLAR ONORE EDİLDİ
Oruçoğlu Yağ Sanayi’ne 30 yıldır hizmet veren Vildan Büyükçolak, 25 yıldır hizmet verenler; İhsan Arısoy, Turan Kaya, İshak Kurnaz, 20 yıldır çalışan Özgürk Kumral, 15 yıldır çalışanlar; Balı Erinç, Ali Güvenekli, Halil İbrahim Çoban, Hasan Akköş, Hür Kanlı, İhsan Arısoy, Ramazan Coşgun, Turan Kaya, Halil Ekmekçi, Yakup Yazal, 10 yıllık hizmetleri bulunan Birol Turhan, Şah İsmail Kaçar, İsa Turhan, İsmail Aydın, Muhsine Solak, Nurettin Ildız, Yakup Yazal, Adnan Murat Şen’e plaketlerini Oruçoğlu Yağ Sanayi Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kara verdi. Genel Müdür İlhami Tanrıkulu ise altın hediyesini bizzat takdim etti. Aile fotoğraf çekimi sonrası piknik programı devam etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme