• Haberler
  • Genel
  • Oruçoğlu Thermal Resort Berlin Fuarı’nda tanıtıldı

Oruçoğlu Thermal Resort Berlin Fuarı’nda tanıtıldı

Oruçoğlu Thermal Resort, Almanya'nın Berlin kentinde 46'ncısı düzenlenen ITB Berlin 2012 Turizm Fuarı' nda tanıtıldı Oruçoğlu, üst düzey yöneticilerinin katıldığı fuarda Thermal D'or markası ile termal sular ve tedavileri konusunda Türkiye' de bölgenin bir marka olması için etkin çalışmalarını sürdürüyor.Yurt dışı tanıtım fuarlarında ziyaretçilerin ilgilerinden oldukça memnun olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, “ITB [&hellip]

Oruçoğlu Thermal Resort Berlin Fuarı'nda tanıtıldı

Oruçoğlu Thermal Resort, Almanya’nın Berlin kentinde 46’ncısı düzenlenen ITB Berlin 2012 Turizm Fuarı’ nda tanıtıldı

Oruçoğlu, üst düzey yöneticilerinin katıldığı fuarda Thermal D’or markası ile termal sular ve tedavileri konusunda Türkiye’ de bölgenin bir marka olması için etkin çalışmalarını sürdürüyor.
Yurt dışı tanıtım fuarlarında ziyaretçilerin ilgilerinden oldukça memnun olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, “ITB Berlin Fuarı ziyaretçi ve katılımcı olarak baktığımızda daha ilk günden yoğunluğun yaşandığı önemli turizm fuarlarından bir tanesi. Bakanlığımızla birlikte katıldığımız fuarda özellikle Avrupa’ da yaşayan yaşlı nüfusun yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Önümüzdeki yıl havaalanımızın açılacak olması talepleri daha da tetikliyor.” dedi.
Thermal D’or markası ile neden bu şekilde bir çıkış yaptıklarını anlatan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Oruç ise “Türkiye’ de Anadolu Markaları Birincilik Ödülü’ nü aldığımız şu günlerde Avrupa’ da da yeni bir atılım yapmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye termal su kaynakları bakımından ve tesislerin suınduğu hizmetler bakımından oldukça avantajlı bir ülke konumunda. Afyonka-rahisar bölgesinin de yakında açılacak havaalanı projesi ile ulaşım noktasında sağlayacağı kolaylık buradaki ilgili Avrupalıları cezbediyor.” diye konuştu.
Fuara katılan Oruçoğlu Turizm Koordinatörü Yunus Gürkan da ITB Berlin 188 ülkeden tur operatörleri, oteller, uçak şirketleri başta olmak üzere turizm profesyonellerinin bir arada olmasının avantajlarını değerlendiklerini söyledi.
Gürkan, “Avrupa’ da gerçekleştirilen turizm fuarlarında otelimize ve ilimize olan ilgiden memnunuz. Bakanlı-ğımızla birlikte katıldığımız fuarlarda hizmetlerimizin yanı sıra açılacak zafer havaalanımızın ve bölgemizin kültürel zenginliği olan Frig Vadisi’ nin de tanıtımını yapıyoruz.” dedi. Fuarın Afyonkarahisar’ın ve Termal suların tanıtımı açısından önemli olduğu vurgulandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme