• Haberler
  • Genel
  • Oruçoğlu kursiyerlerine sertifikalarını verdi – Kocatepe Gazetesi

Oruçoğlu kursiyerlerine sertifikalarını verdi – Kocatepe Gazetesi

Oruçoğlu Termal Otel'in yüzme kursuna katılan miniklere sertifikaları dün düzenlenen törenle verildi Okulların tatil olması ve yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte oteller de miniklere yönelik spor aktivitelerini arttırdı. Yüzme kurslarına katılan çok sayıda sporcu iyi birer yüzücü olmak için hocalarının nezaretinde çalışıyorlar. Dün de Oruçoğlu Termal Otel'in yüzme kursuna katılan miniklere sertifikalarını vermek üzere tören düzenlendi. [&hellip]

Oruçoğlu kursiyerlerine sertifikalarını verdi

Oruçoğlu Termal Otel’in yüzme kursuna katılan miniklere sertifikaları dün düzenlenen törenle verildi

Okulların tatil olması ve yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte oteller de miniklere yönelik spor aktivitelerini arttırdı. Yüzme kurslarına katılan çok sayıda sporcu iyi birer yüzücü olmak için hocalarının nezaretinde çalışıyorlar. Dün de Oruçoğlu Termal Otel’in yüzme kursuna katılan miniklere sertifikalarını vermek üzere tören düzenlendi. Oruçoğlu Termal Otel bahçesinde düzenlenen 1. dönem yüzme kursu sertifika töreninde yüzmeyi öğrenen 35 öğrenci sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencileri bu mutlu günlerinde velileri de yalnız bırakmadı.
Büyük sevinç yaşadılar
Kurs sonunda sertifika almaya hak kazanan 35 öğrenciye belgelerini yüzme antrenörleri Hatice Şakrak, Onur Asıl, Cengiz İlker Özşakacı, Eda Avcı, Mehmet Halil Okçu ve Fatoş Yalçın verdiler. İsimleri okunan öğrenciler tek tek yüzme antrenörlerinin yanına gelerek sertifikalarını mutlu bir şekilde aldılar. Minikler sertifikalarını aldıklarında büyük bir sevinç yaşadılar. Yapılan sertifika töreninden sonra bütün öğrenciler, velileri ve yüzme antrenörleri bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Törenin bitişinin ardından düzenlenen kokteylde minik öğrenciler ve velileri yemek yediler.
Oruçoğlu’nda ilk dönem kurusu sona erdi
Yüzme kurslarının birinci döneminin sona erdiğini belirten yetkililer. Pazartesi gününden itibaren ikinci dönem kurslara başlayacaklarını ifade ettiler. Yapılan sertifika töreninden sonra yüzme antrenörü Onur Asıl açıklamalarda bulundu. Asıl, “ iki haftalık bir süre içerisinde yaklaşık 35 öğrencimize elimizden geldiğince en iyi şekilde yüzmeyi öğretmeye çalıştık. Umarım hayatlarında bundan sonra daha iyi daha güzel şeylerle karşılaşırlar. Burada aldıkları yüzme eğitimi sayesinde gittikleri tatillerde daha rahat yüzerler” dedi.

Bakmadan Geçme