• Haberler
  • Genel
  • Oruçoğlu büyümeye devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Oruçoğlu büyümeye devam ediyor – Kocatepe Gazetesi

Turizm sektöründe 20 yıllık tecrübe sahibi Oruçoğlu Turizm Grubu bünyesinde, 2010 yılının Ocak ayı itibariyle misafirlerinin tüm seyahat ihtiyaçlarını karşılamaya başlayan Ortravel, yeni partnerlik anlaşmaları ile hizmet kalitesini artırarak çeşitlendirmeye ve hızla büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda, Tuı Marıne ve Ortravel, Türkiye işbirliği için 51. Paris Nautıc Boat Show' da kontrat imzaladı Yat Dünyası'nın lider [&hellip]

Oruçoğlu büyümeye devam ediyor

Turizm sektöründe 20 yıllık tecrübe sahibi Oruçoğlu Turizm Grubu bünyesinde, 2010 yılının Ocak ayı itibariyle misafirlerinin tüm seyahat ihtiyaçlarını karşılamaya başlayan Ortravel, yeni partnerlik anlaşmaları ile hizmet kalitesini artırarak çeşitlendirmeye ve hızla büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda, Tuı Marıne ve Ortravel, Türkiye işbirliği için 51. Paris Nautıc Boat Show’ da kontrat imzaladı

Yat Dünyası’nın lider kuruluşlarından TUI Travel PLC’ye ait Tuı Marıne ile gerçekleştirilen ve 02-04 Aralık 2011 tarihleri arasında; Tuı Marine Yönetiminden CEO Jonathan Grısdale, Coo Cherly Powell, Fransa & Avrupa Pazarlama & Satış Müdürü Emmanuel Allot, Le Boat Sunsail Moorings Yeni İş Geliştirme Avrupa Yöneticisi Friederike Haufmann ve Le Boat Fransa Dağıtım Yöneticisi Line Luguenot ile Oruçoğlu Turizm Grubu’ndan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Oruç, Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Yunus Gürkan ve Ortravel Acenta Müdürü Haluk Çalış’ın katıldığı, 51. Paris Nautic Boat Show’da resmiyete dökülen partnerlik anlaşması çerçevesinde Ortravel, misafirlerinin yurtdışında herhangi bir noktada beklentilerine ve ihtiyaçlarına uygun destinasyonların planlanması ve gerçekleştirilmesi için hazırlanıyor.
Yepyeni bir atılım
Daha önce İngiliz Tur Operatörü First Choice’un Türkiye Danışmanlığını yürüten Yunus Gürkan, Sunsail ve TUI Plc üst yönetimi ile devam ettirdiği ilişkileri sayesinde 8 ay süren ciddi ve yoğun uğraşlar neti-cesinde, Sunsail, Moorings ve Le Boat ile imzalanan bu kontratların Türk Turizminin çeşitlendirilmesi konusunda ciddi bir kılavuz olacağını ve etrafının denizlerle çevrili Türkiye’de yeni trendlerin oluşmasına katkı sağlayacağını belirtti. İmza törenine özel davetli olarak katılan ve tören sırasında memnuniyetini belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Oruç ise Türkiye’nin denizcilikteki potansiyelinin farklı ürünlerle her geçen gün artığını Ortravel’ın ulaştığı bu seviyenin, birçok alanda öncülük yapmakta olan Oruçoğlu Grubunun ve Türk turizminin iftihar edeceği, yepyeni bir atılım olarak değerlendirdi.
Ürün çeşitliliğine önem veriliyor
Günümüzde giderek artan yeni destinasyon ve yeni turizm ürünleri talebi doğrultusunda, Türkiye turizm sektörünün ürün çeşitliliğine önem verdiğini ve özellikle yat turizmi sektöründeki hareketliliği Ortravel’ın doğru zamanda ve doğru partner ile yakaladığını belirten Ortravel Acente Müdürü Haluk Çalış; “20 farklı markası, 70 merkezi, 2500 yat seçeneği ile Dünya’nın en büyük yat kiralama firması olarak faaliyet gösteren Tuı Marıne ile birlikte misafirlerimize geniş bir yelpazede dünya standartlarında hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Misafirlerimiz artık Tuı’nin dünya devi markaları Sunsail, Moorings ve Le Boat ile dünyanın bir ucundan diğer bir ucuna seyahat etme imkanını Ortravel farkı ile ayrıcalığını yaşayabilecekler” dedi. Türkiye’de güçlü refe-ranslarına güvenerek kongre, seminer, toplantı ve eğitim organizasyonlarından tüm Dünya’da ve Türkiye’ deki otel re-zervasyonlarına, uçak bileti ve vize işlemlerinden incoming organizasyonlara kadar hizmet verdiklerini belirten Çalış, partner acenteleri ile artık charter yat kiralama, gemi turları, transfer hizmetleri, yurt içi ve yurt dışı turların düzenlenmesi gibi bir çok organizasyonla hizmet vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme