• Haberler
  • Genel
  • Ortapınarspor, galibiyetle başladı – Kocatepe Gazetesi

Ortapınarspor, galibiyetle başladı – Kocatepe Gazetesi

Ortapınar Köyü Gençlik ve Spor Kulübü adına bu yıl kurulan Ortapınarspor, bu hafta ilk maçını yaptı. Ortapınarspor, bu hafta ligdeki ilk maçını oynadı. 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Ortapınarspor, Şuhut’ta Eğitim Vakfıspor’la karşılaştı. Ligdeki ilk maçını 1-0’la kazanan Ortapınarspor, umut verdi. Maçtan sonra açıklama yapan Ortapınarspor Antrenörü Orhan Genç, ‘Ortapınarspor için kendimizi adadık. [&hellip]

Ortapınarspor, galibiyetle başladı

Ortapınar Köyü Gençlik ve Spor Kulübü adına bu yıl kurulan Ortapınarspor, bu hafta ilk maçını yaptı.

Ortapınarspor, bu hafta ligdeki ilk maçını oynadı. 2. Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden Ortapınarspor, Şuhut’ta Eğitim Vakfıspor’la karşılaştı. Ligdeki ilk maçını 1-0’la kazanan Ortapınarspor, umut verdi.
Maçtan sonra açıklama yapan Ortapınarspor Antrenörü Orhan Genç, ‘Ortapınarspor için kendimizi adadık. Kulübümüz daha çok yeni gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız” açıklamasında bulundu. Maçı yorumlayan Genç şöyle konuştu; “Çok güzel bir maç oldu. Karşılıklı kontrataklarla iki takım gol aradı. Ancak biz kazanmayı çok istedik ve bunu başardık. İlk maçımız olmasına rağmen, gençlerimiz, oyuncularımız çok iyi mücadele verdiler. Maçı kazandığımız için mutluyum” dedi.
“Destek verenlerin yüzünü
kara çıkartmayacağız”
Ortapınarspor Antrenörü Orhan Genç, ikinci hafta Balçıkhisar’la karşılaşacaklarını hatırlatarak bu maç için hazırlıklara hemen başladıklarını belirtti. Gençlerimizi sporla geliştirmek istediklerini ve Ortapınar Köyü’nün tanıtımını en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını ifade eden Genç konuşmasını şöyle sürdürdü; ” Köy Muhtarımız Mustafa Özdemir, Kulüp Başkanımız İbrahim Dönmez’e, Tarım Sulama Kooperatifi Başkanı Osman Altın ve Ramazan Özdemir ile Mustafa Uçar’a bizlerden desteklerini esirgemedikleri için çok teşekkür ederim. Bizlere inanan bizlere değer verenlerin yüzünü kara çıkartmayacağız” dedi.

Bakmadan Geçme