Ortaokul olacak – Kocatepe Gazetesi

Gazeteniz Kocatepe’yi, merhum Şükrü Küçükkurt ile birlikte kuran merhum İbrahim Küçükkurt’un vasiyeti yerine getiriliyor. Küçükkurt’un 2007 yılında bağışladığı arsa üzerindeki okul inşaatı tamamlandı. İnşaatı tamamlanan okul, resmi prosedürler tamamlandıktan sonra Ortaokul olarak hizmet vermeye başlayacak. Neriman-İbrahim Küçükkurt Orta Okulu adını taşıması planlanan okulun, kısa sürede öğrenci alımına başlaması gündemde Gazeteniz Kocatepe’nin kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt’un [&hellip]

Ortaokul olacak

Gazeteniz Kocatepe’yi, merhum Şükrü Küçükkurt ile birlikte kuran merhum İbrahim Küçükkurt’un vasiyeti yerine getiriliyor.

Küçükkurt’un 2007 yılında bağışladığı arsa üzerindeki okul inşaatı tamamlandı. İnşaatı tamamlanan okul, resmi prosedürler tamamlandıktan sonra Ortaokul olarak hizmet vermeye başlayacak. Neriman-İbrahim Küçükkurt Orta Okulu adını taşıması planlanan okulun, kısa sürede öğrenci alımına başlaması gündemde

Gazeteniz Kocatepe’nin kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt’un en büyük hayali olan eğitim yuvası, tamamlandı. Uydukent’te, Çetinkaya Mahallesi’ndeki 8 bin 216 metrekarelik arsayı Afyonkarahisar Valiliği’ne bağışlayan Küçükkurt’un okul vasiyeti, yerine getirildi. 700 metrekarelik kapalı alana sahip okul binasının inşaatı tamamlandı. İhale bedelinin 1 milyon 486 bin lira olduğu okulda 15 derslik yer alıyor. Temelinde 105 fore kazık kullanılan okulda, kazan dairesi, bodrum katı ve 3 üst kat bulunuyor.
ÖĞRENCİ ALIMI İÇİN YAZIŞMALAR BAŞLADI
İnşaatının tamamlandığı binaya Neriman-İbrahim Küçükkurt Orta Okulu isminin verileceği belirtildi. Okula en kısa sürede öğrenci alımının yapılması için bürokratik işlemlerin başladığı kaydedildi. Okula öğrenci kabulünün başlaması kararının çıkmasının ardından çevre düzenlemesinin de gerçekleştirilmesi bekleniyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme