• Haberler
  • Genel
  • Ortak proje geliştirilecek – Kocatepe Gazetesi

Ortak proje geliştirilecek – Kocatepe Gazetesi

Avrupa Birliği’ne üye ülkelerle Afyonkarahisar’daki odolar ve borsalar, proje ortağı oldu 5 Milyon avro bütçeli hibe programına başvuru yapan Afyonkarahisar Oda/Borsaları proje ortakları ile birlikte oda ve borsaların Ab düzeyinde farkındalık oluşturması, kapasite geliştirme ve iş birliği imkanlarının artırılması konularında önemli bir projeye imza attılar. Proje kapsamında 8 oda/borsa Belçika'dan iki, Yunanistan'dan da 1 oda [&hellip]

Ortak proje geliştirilecek

Avrupa Birliği’ne üye ülkelerle Afyonkarahisar’daki odolar ve borsalar, proje ortağı oldu

5 Milyon avro bütçeli hibe programına başvuru yapan Afyonkarahisar Oda/Borsaları proje ortakları ile birlikte oda ve borsaların Ab düzeyinde farkındalık oluşturması, kapasite geliştirme ve iş birliği imkanlarının artırılması konularında önemli bir projeye imza attılar. Proje kapsamında 8 oda/borsa Belçika’dan iki, Yunanistan’dan da 1 oda ile ortaklık yaparak projenin başarılı bir şekilde uygulanması ile Afyonkarahisar bölgesinde Endüstiriyel Atık Yönetimi Sistemi’nin kurulması ve bölgedeki sanayi tesislerinden kaynaklanan çevresel etkilerin en aza indirilmesi amacı ile yurt dışında iyi örneklerin Türkiye’de başarı ile uygulanmasının sağlanmasına öncülük ediyor.
Dinar’a gelen Beçika heyeti Kaymakam Avni Kula’yı, Belediye Başkanı Saffet Acar’ı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Uyan’ı ve İnfotex Turizm ile Gönüllü Tarım ürünleri Ltd Şti’ye ziyaretlerde bulunarak görüş alış verişinde bulundular. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme