'Ortak Paydamız Emirdağ'

Emirdağ Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan diyalog ve iş birliğinin son derece önemli olduğunu, ortak paydanın ise Emirdağ olduğunu söyledi.

Emirdağ Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini, çalışanlarını ziyaret ediyor. Koyuncu’ya ziyaretlerinde AK Parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Serkan Koyuncu, 5 yıl boyunca ilçede yaptığı projeler ve çalışmalarla ilgili bilgiler verirken kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan diyalog ve iş birliğinin son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Koyuncu, “Ortak paydamız Emirdağ İlçemizdir. Kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ederek, kurum yöneticileri ve çalışanlarımızla bir araya gelmekten son derece memnun olduk. Seçim öncesi sürdürdüğümüz çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Emirdağ için hayırlı olacak projelerimizi ve çalışmalarımızı anlattık. Görev süremiz boyunca desteklerini esirgemen kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum. Rabbim nasip ederse tekrar göreve geldiğimizde aynı heyecan ve aşkla çalışmaya, projeler üretmeye devam edeceğiz.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme