Ortadoğu'nun En İyi Lezzeti Afyon'dan

ALKO Şekerleme, uluslararası bir başarıya imza attı

ALKO Şekerleme Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş Dubai'de düzenlenen ISM Ortadoğu Ödülleri 2024 töreninde “En İyi Geleneksel Ürünler” kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü. 

Ortadoğu'nun En İyi Lezzeti Afyon'dan

ISM Fuar adına yapılan açıklamada "ISM Ortadoğu Ödülü kazananlarımıza kocaman tebrikler! Şekerleme ve atıştırmalık sektörünü ileriye götüren inanılmaz yetenek ve yeniliği kutluyoruz. Çığır açan ürünlerden öncü fikirlere kadar, bu kazananlar çıtayı gerçekten yükseltti!

Yüzlerce küresel giriş arasından, en iyilerin en iyisi olarak ortaya çıktılar ve onların başarılarını onurlandırmak için daha fazla heyecanlı olamazdık!" denildi.

ALKO Şekerleme'ye ait sosyal medya hesapları bu gurur anını paylaştı. Sosyal medya hesaplarında ayrıca şu bilgiyi yer verildi:

Ortadoğu'nun En İyi Lezzeti Afyon'dan

"ISM Dubai fuarı her yıl uluslararası şekerleme ve atıştırmalık sektöründen oyuncuları bir araya getirirken geçen yıl olduğu gibi bu yıl da standımızı açtık. Sektördeki yenilikleri, ürünleri ve trendleri paylaşmak, ürün ve hizmetlerimizin kalitesini sergilemek için sizleri kahve molası için standımıza davet ediyoruz."

Bakmadan Geçme