Ortada hizmet yok – Kocatepe Gazetesi

Bağımsız Belediye Başkan adaylığı için resmi işlemlerini tamamladığını açıklayan Aydemir Kurt, Belediye Başkanı Çoban’ı eleştirdi Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt yaptığı açıklamada mevcut belediye başkanı Burhanettin Çoban’ın belediye hizmetleri olarak dört senesini boş geçirdiğini, kalan bir seneyi de kaldırım ve parke çalışmaları ile harcayarak, Belediye’yi iş yapamayan bir kurum olarak tarihe geçirdiğini hatırlattı.Kurt [&hellip]

Ortada hizmet yok

Bağımsız Belediye Başkan adaylığı için resmi işlemlerini tamamladığını açıklayan Aydemir Kurt, Belediye Başkanı Çoban’ı eleştirdi

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt yaptığı açıklamada mevcut belediye başkanı Burhanettin Çoban’ın belediye hizmetleri olarak dört senesini boş geçirdiğini, kalan bir seneyi de kaldırım ve parke çalışmaları ile harcayarak, Belediye’yi iş yapamayan bir kurum olarak tarihe geçirdiğini hatırlattı.
Kurt yaptığı açıklamada adaylık sürecinin resmi işlemlerini de bitirdiğini belirterek, “Artık bizler memlekete hizmet noktasında bağımsız aday süreci ile aziz halkımızın karşısına çıkıyoruz. Elbette doğruları söyleyecek birilerine ihtiyaç var. Mevcut iktidar korku imparatorluğu yaratarak insanları sindirme operasyonuna giriyor” dedi.
Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt bazı meslektaşları tarafından kendisine bağımsız ve mevcut belediye başkanına karşı aday olduğu için oto sansür uygulandığını belirterek bu duruma tepki gösterdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme