Orta Doğu Teknik Üniversitesi Personel Alımı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından bir çok branşta eleman alımı yapılacak

Haber

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin personel alımı bilgileri merak ediliyor.

3 doktor öğretim üyesi alınacak

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü 10 Kasım 2023 tarihinde yayınlanan ilan ile 3 adet doktor öğretim üyesi alınacağını duyurdu.

ODTÜ’de Mimarlık Fakültesi’nin Mimarlık Bölümü’ne 1 öğretim üyesi ve Mühendislik Fakültesi’nin Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm’ne 1, inşaat mühendisliği bölmüne 1 olmak üzere 3 adet doktor öğretim üyesi alınacak.

Personel alımı ile ilgili detaylı bilgiler şu linkten edinilebilir: https://pdb.metu.edu.tr/tr/system/files/ilanlar/10.11.2023_tarihli_resmi_gazetede_yayimlanan_ilan_ornegi_dr._ogretim_uyesi.pdf

Profesör ve Doçent de alınacak

ODTÜ Rektörlüğü tarafından toplam 17 profesör ve doçent alımı da yapılacak. ODTÜ’nün İİBF, Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Enformatik Enstitüsü, Deniz Bilimleri Enstitüsü ve Uygulamalı Matematik Enstitüsü’ne profesör ve doçent kadrolu alınacak personeller daimi statüde görev yapacaklar.

Personel alımı ile ilgili detaylı bilgiler şu linkten edinilebilir:

https://pdb.metu.edu.tr/tr/system/files/ilanlar/10.11.2023_tarihli_resmi_gazetede_yayimlanan_ilan_ornegi_ogretim_uyesi.pdf

Bahçıvan ve destek personeli alınacak

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından teknisyen, destek personeli ve bahçıvan pozisyonunda personel alımı yapılacak. Bu personel alımı ile ilgili detaylı bilgi şu linkten edinilebilir:

https://pdb.metu.edu.tr/tr/duyuru/657-sayili-kanunun-4b-sozlesmeli-personel-alimina-iliskin-13-pozisyon-sonuc-duyurusu

Yabancı Diller Okulu’na öğretim görevlisi

Orta Doğu Teknik üniversitesi Rektörlüğü tarafından Öğretim görevlisi alımı yapılacak. Yabancı Diller Okulu’na 5, Bilgi İşlem Dairesi’ne 1 personel alımı yapılacak.

Personel alımı ile ilgili detaylı bilgi şu linkten edinilebilir:

https://pdb.metu.edu.tr/tr/system/files/ogr._gor._ilan_ornegi.pdf

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Araştırma Görevlisi alımı yapılacak. ODTÜ’nen Fen Edebiyat, Mühendislik, İİBF, Mimarlık, Uygulamalı Matematik Enstitüsü, Enformatik Enstitüsü ve Deniz Bilimleri Enstitüsü’ne, toplam 67 araştırma görevlisi alınacak. Araşırma görevlisi personel alımı ile ilgili detaylı bilgileri şu linkten edinebilirsiniz:

https://pdb.metu.edu.tr/tr/system/files/aras._gor._ilan_ornegi_0.pdf

Bakmadan Geçme