• Haberler
  • Genel
  • Orta Afrikalı öğrencilerden Başkan Çoban’a ziyaret

Orta Afrikalı öğrencilerden Başkan Çoban’a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara’da yapılan Türkçe Olimpiyatları 4. Grup Elemeleri’ne katıldıktan sonra Bilgi Evleri’nin daveti üzerine ilimize gelen Orta Afrikalı öğrencileri makamında kabul etti Orta Afrika Türk Okulları Türkçe Öğretmeni İdris Kartal ve Bilgi Evi 2 Sorumlusu Ali İhsan Sonugür nezaretinde gerçekleşen ziyarete Orta Afrikalı 4 öğrenci katıldı.Afyonkarahisar Belediyesi Bilgi Evleri’nin kendilerini ağırlamasından büyük [&hellip]

Orta Afrikalı öğrencilerden Başkan Çoban'a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara’da yapılan Türkçe Olimpiyatları 4. Grup Elemeleri’ne katıldıktan sonra Bilgi Evleri’nin daveti üzerine ilimize gelen Orta Afrikalı öğrencileri makamında kabul etti

Orta Afrika Türk Okulları Türkçe Öğretmeni İdris Kartal ve Bilgi Evi 2 Sorumlusu Ali İhsan Sonugür nezaretinde gerçekleşen ziyarete Orta Afrikalı 4 öğrenci katıldı.
Afyonkarahisar Belediyesi Bilgi Evleri’nin kendilerini ağırlamasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Orta Afrika Türk Okulları Türkçe Öğretmeni İdris Kartal, Başkan Burhanettin Çoban’a üzerinde Allah lafzı yazılı olan bir tablo hediye etti. Afyonkarahisar’da çok güzel ağırlandıklarını belirten Kartal, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini dile getirdi.
Türkçe Olimpiyatları 4. Grup Elemeleri’nde gümüş ve mansiyon ödülleri kazanan öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çoban ise başarılardan dolayı öğrencileri tek tek tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti.
Öğrenciler, ziyaret sırasında Başkanlık makamında hazır bulunan milli futbolcu Alper Potuk’la da tanışarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme