Örnek temizlik işçisi – Kocatepe Gazetesi

Ambaryolu’nun ikinci kısmında çalışan temizlik işçisi Zekeriya Çetinkaya, güleryüzü ve disipliniyle dikkat çekiyor Ambaryolu’nun ikinci bölümünde mesai yapan temizlik işçisi Zekeriya Çetinkaya, vatandaşların takdirini kazanıyor. Sakal traşına dikkat eden, kıyafetlerinin de düzgün olmasına özen gösteren Çetinkaya, kendisine soru soran ya da selam veren kişilere de güleryüzle mukabele ediyor. İŞİNİ SEVEREK YAPIYOREldiven kullanmaya da özen gösteren [&hellip]

Örnek temizlik işçisi

Ambaryolu’nun ikinci kısmında çalışan temizlik işçisi Zekeriya Çetinkaya, güleryüzü ve disipliniyle dikkat çekiyor

Ambaryolu’nun ikinci bölümünde mesai yapan temizlik işçisi Zekeriya Çetinkaya, vatandaşların takdirini kazanıyor. Sakal traşına dikkat eden, kıyafetlerinin de düzgün olmasına özen gösteren Çetinkaya, kendisine soru soran ya da selam veren kişilere de güleryüzle mukabele ediyor.
İŞİNİ SEVEREK YAPIYOR
Eldiven kullanmaya da özen gösteren Çetinkaya, “Ben 51 yaşımdayım. 9 senedir temizlik işçiyim. 7 aydır Ambaryolu’nda görev yapıyorum. Biz ekip olarak çevreyi temizlerken kişisel temizliğimize de önem veriyoruz. Yaptığımız işi seviyoruz, bu da yüzümüze yansıyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme