• Haberler
  • Genel
  • Örnek şoför uygulamasıyla hizmet kalitesi artacak

Örnek şoför uygulamasıyla hizmet kalitesi artacak

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi, minibüs hizmetlerinin daha iyi hâle gelmesi için 'Örnek Şoför' uygulaması başlattı. Konsey'in Genel Sekteri İhsan Beşer, bu uygulamayla hizmet kalitesinin artacağının altını çizdiAfyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi, ilimizin ulaşım sektöründe büyük rol oynayan minibüsçü ve halk otobüsü şoförlerine yönelik yeni bir uygulama başlattı. 3 -9 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası dolayısıyla [&hellip]

Örnek şoför uygulamasıyla hizmet kalitesi artacak

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi, minibüs hizmetlerinin daha iyi hâle gelmesi için “Örnek Şoför” uygulaması başlattı.

Konsey’in Genel Sekteri İhsan Beşer, bu uygulamayla hizmet kalitesinin artacağının altını çizdi
Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi, ilimizin ulaşım sektöründe büyük rol oynayan minibüsçü ve halk otobüsü şoförlerine yönelik yeni bir uygulama başlattı. 3 -9 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası dolayısıyla başlatılan bu uygulama çerçevesinde Kent Konseyi Üyeleri yaptıkları değerlendirmeler neticesinde minibüs ve halk otobüsü şoförleri arasından tespit ettikleri altı şoförü “Örnek Şoför” seçti.
Müşteriler memnun kalacak
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Kent Konseyi Genel Sekreteri İhsan Beşer, “Afyonkarahisar’da toplu taşıma hizmeti yapan kardeşlerimizin müşteri memnuniyetini daha üst seviyelere çıkartmaları çerçevesinde ‘Örnek Şoför’ uygulaması başlattık. Şoför kardeşlerimizin halkımıza sundukları hizmet kalitesini artırmaya yönelik başlattığımız bu uygulama neticesinde üç minibüs, üçte halk otobüsü şoförlerinden tespit ettiğimiz arkadaşlarımız 5 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da Belediye Başkanımız tarafından ödüllendirilecektir. 2010 yılının kalan iki döneminde de bu uygulamamız devam edecektir” dedi. (afyon.bel.tr)

Bakmadan Geçme