• Haberler
  • Genel
  • Örnek mükelleflere teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Örnek mükelleflere teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Vergi Haftası etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında şehirler arası yol denetiminde mükelleflere vergi haftası kokardı takılarak lokum ikram edildi. Araç sürücüsü mükelleflere anahtarlık hediye edildi. Defterdar Yardımcısı Murat Toy ve beraberindekiler Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerinde seyahat eden mükelleflerin vergi haftasını kutladılar. Daha sonra vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren mükellefler ziyaret edilerek vergi haftası anısına çeşitli hediyeler [&hellip]

Örnek mükelleflere teşekkür

Vergi Haftası etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında şehirler arası yol denetiminde mükelleflere vergi haftası kokardı takılarak lokum ikram edildi.

Araç sürücüsü mükelleflere anahtarlık hediye edildi. Defterdar Yardımcısı Murat Toy ve beraberindekiler Afyonkarahisar-İzmir karayolu üzerinde seyahat eden mükelleflerin vergi haftasını kutladılar. Daha sonra vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren mükellefler ziyaret edilerek vergi haftası anısına çeşitli hediyeler verildi

Ballıpınar’a teşekkür edildi
İlk mükellef ziyareti diş hekimi Nevzat Ballıpınar’a gerçekleştirildi. Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Muammer Keskin, Diş Hekimi Nevzat Ballıpınar’a yaptıkları örnek mükellef ziyareti sırasında konuştu. Keskin, Nevzat Ballıpınar’ın vergisel mükellefiyetini zamanında yerine getirdiğini söyledi. Verginin devletin en önemli ve en büyük orana sahip bir gelir kaynağı olduğunu belirten Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Muammer Keskin; “Mutlaka vergisiz devlet olmaz. Daha iyi yaşayabilmek, daha müreffeh bir Türkiye’nin oluşması için devletin vermiş olduğu sosyal etkinliklerden daha fazla yararlana-bilmek için herkese düşen görevler var. Bu görevler hem biz çalışanlara hemde vatandaşlara ait. Yükümlülüğünüzü zamanında yerine getirerek örnek olduğunuz için biz size teşekkür ediyoruz. Kazançlarınızın bol ve daim olmasını diliyoruz.” dedi.
Mükellefler ziyaret edildi
27 Şubat-4 Mart Vergi Haftası kapsamında kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Diş Hekimi Nevzat Ballıpınar, devlet bekasının çok önemli olduğunu dile getirdi. Belirli giderleri karşılaması için devletin gelir kaynaklarının olması zorunluluğuna işaret eden Ballıpınar şöyle konuştu: “Gelir kaynakları sağlıklı işlemek zorunda. Bu sistem doğru işlerse şu anda dünyada 18. sırada olan Türk ekonomisi ilk 10’a da girer. Yeterki dürüst çalışıp, vergimizi verelim. Hizmet verdiğimiz insanları mutlu etmemiz önemli. Esas olan helal kazanç. AB durumu şu an görülüyor. Avrupa ülkelerinin durumu ortada. Türkiye’nin durumu bunlara göre çok iyi. On yıl önce böyle bir tablo çizilse ben inanmazdım. Bugün ayaklarımızın üzerinde çok iyi duruyo-ruz. Fransa’da önceki gün alınan karar beni çok mutlu etti.” diye konuştu. Örnek mükellef ziyaretleri kapsamında Osmanoğlu İnşaat yöneticisi İbrahim Bulaş adına İsmail Düzağaç ziyaret edildi. Günün son mükelelf ziyareti Buket Pansiyon işletmecisi Hatice Bürsüç’e yapıldı. Ziyaretlerde; Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Muammer Keskin, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Vedat Kayın, Gelir Uzmanı Sedat Çay ve Gelir Uzmanı İbrahim Tekindemir yer aldılar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme