• Haberler
  • Gündem
  • “Örnek birlikteliği kutluyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Örnek birlikteliği kutluyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne ziyaretler devam ediyor. S.S. Afyonkarahisar İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve Başkan Yardımcısı İsmail Çevrin ile Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Yeşilyurt ve Genel Sekreter Hasan Akman Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler. Afyonkarahisar gündemi üzerine sohbette bulunulan ziyarette basın camiasındaki birlikteliğin önemine işaret edildi.Cumhurbaşkanlığı sistemine yönelik yeni [&hellip]

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne ziyaretler devam ediyor. S.S. Afyonkarahisar İkinci Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Koçak ve Başkan Yardımcısı İsmail Çevrin ile Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Yeşilyurt ve Genel Sekreter Hasan Akman Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler. Afyonkarahisar gündemi üzerine sohbette bulunulan ziyarette basın camiasındaki birlikteliğin önemine işaret edildi.
Cumhurbaşkanlığı sistemine yönelik yeni yapılan kanuni düzenlemeler ile Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne dönüşen İl Dernekler Müdürlüğü’nün sevilen müdürü Nuri Ahmet Gök de Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ne ziyarette bulundu. Gök, toplumun her kesiminde birlik ve beraberlik çalışmalarının önemine değinerek, “Basın camiamız örnek bir birlikteliğe imza attı, kutluyoruz” dedi.
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ile ziyaretlerde hazır bulunan dernek yöneticileri Mehmet Abdioğulları ve Hakan Dilek de destekleri nedeniyle ziyaretçilere teşekkürlerini bildirdiler.

Bakmadan Geçme