• Haberler
  • Genel
  • Örnek bağışa teşekkür belgesi – Kocatepe Gazetesi

Örnek bağışa teşekkür belgesi – Kocatepe Gazetesi

Organ bağışında bulunarak hem dört kişiye hayat umudu olan, hem de ilimizde bir ilki gerçekleştiren aileye Sağlık Müdürlüğü aracılığı ile Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'ndan özel 'Teşekkür' iletildi Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da beyin ölümü gerçekleşen hastanın yakınları, organ bağışında bulunarak Antalya'da tedavi için organ bekleyen dört kişiye umut olmuştu. Ramazan Kan isimli hastanın organları ile birden fazla [&hellip]

Örnek bağışa teşekkür belgesi

Organ bağışında bulunarak hem dört kişiye hayat umudu olan, hem de ilimizde bir ilki gerçekleştiren aileye Sağlık Müdürlüğü aracılığı ile Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’ndan özel “Teşekkür” iletildi

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar’da beyin ölümü gerçekleşen hastanın yakınları, organ bağışında bulunarak Antalya’da tedavi için organ bekleyen dört kişiye umut olmuştu. Ramazan Kan isimli hastanın organları ile birden fazla kişi tekrar hayata tutunurken ilimizde bir ilkin gerçekleşmesini sağlayan olay sonrası bağışta bulunan aileye Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu imzalı bir teşekkür belgesi verilerek hem taziye ziyaretinde bulunuldu, hem de yaptıkları örnek davranış sebebiyle aile tebrik edildi.
Vali Balkanlıoğlu’nun il dışında bulunması sebebiyle Sağlık Müdür Vekili Dr. Deniz Fırat, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Duran ile Organ Nakil Koordinatörü Dr. Fatih Dinçer ile Koordinatör Yardımcısı Battal Mertgenç’in katıldıkları ziyarette merhum Ramazan Kan’ın eşi ve oğulları taziyeleri kabul etti.
Oğul Mevlüt Kan, “Kendileri için zor bir dönem olsa da en azından birilerine daha faydalı olmanın mutluluğunu yaşamaya çalıştıklarını” söyledi. Sağlık Müdür Vekili Dr. Deniz Fırat ise aileye yaptıkları bu bağış nedeniyle tekrar teşekkür ederken bunun herkese örnek olmasını temenni ettiğini belirtti.

Bakmadan Geçme