Ormanlık alanda kaybolan kişi 2 gündür aranıyor

Hocalar İlçesi’nde, ormanlık alanda kaybolan 33 yaşındaki Veli Çebik’in bulunması için çalışma başlatıldı   Alınan bilgiye göre, Çebik, 14 Kasım’da Antalya’nın Alanya İlçesi’nden Ali Gümüşok ile gübre almak için Afyonkarahisar’ın Hocalar İlçesi Avgançik Köyü’ndeki Esenli Yaylası’na geldi. Araca gübre yükleme sırasında verilen molada Çebik, ihtiyaç gidermek için ormanlık alana gitti. Belirli bir süre sonra Çebik, [&hellip]

Hocalar İlçesi’nde, ormanlık alanda kaybolan 33 yaşındaki Veli Çebik’in bulunması için çalışma başlatıldı

Alınan bilgiye göre, Çebik, 14 Kasım’da Antalya’nın Alanya İlçesi’nden Ali Gümüşok ile gübre almak için Afyonkarahisar’ın Hocalar İlçesi Avgançik Köyü’ndeki Esenli Yaylası’na geldi.
Araca gübre yükleme sırasında verilen molada Çebik, ihtiyaç gidermek için ormanlık alana gitti. Belirli bir süre sonra Çebik, gelmeyince ve kendisinden haber alınamayınca durum 112’ye bildirildi.
Bölgeye, jandarma, AFAD, AKUT ve UMKE ekipleri sevk edildi. Ekipler, yöre halkının da desteğiyle iki gündür ormanlık alan ve bölgede, 3 iz takip köpeği ve drone ile arama tarama çalışmalarını sürdürüyor. (AA)

Bakmadan Geçme