• Haberler
  • Spor
  • Orman yetişti ama alamadı – Kocatepe Gazetesi

Orman yetişti ama alamadı – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımların tümünün yer aldığı Federasyon Kupası ikinci maçında Petkimspor ile OGM Ormanspor karşı karşıya geldi. Maça iki takımda hızlı başlarken ilk yarı başa baş geçti. İkinci yarıda farkı açan Petkim olurken Ormanspor son çeyrekte bulduğu 26 sayıya rağmen öne geçemedi ve maçı 68-63 kazanan Petkim oldu.Maça iki takımda rölantide başladı. [&hellip]

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden takımların tümünün yer aldığı Federasyon Kupası ikinci maçında Petkimspor ile OGM Ormanspor karşı karşıya geldi. Maça iki takımda hızlı başlarken ilk yarı başa baş geçti. İkinci yarıda farkı açan Petkim olurken Ormanspor son çeyrekte bulduğu 26 sayıya rağmen öne geçemedi ve maçı 68-63 kazanan Petkim oldu.
Maça iki takımda rölantide başladı. Savunmada iyi olan iki takımda temkinli bir çeyrek çıkardı. Petkim 16, Ormanspor ise 12 sayı ile çeyreği tamamladı.
16-12 ile başlayan ikinci çeyrekte Petkim 14, Orman 16 sayı buldu. İlk yarıyı Petkim 2 sayı farkla 30-28 önde tamamladı.
Üçüncü çeyrekte 19 sayı üreten Petkim farkı artırmayı başardı. Orman’dan ise 9 sayı ile cevap geldi.
Son çeyreğe 49-37 önde başlayan Petkim rahat bir oyun çıkardı. 18 sayı bulan Petkim bu çeyrekte daha çok savunma yaptı. Ormanspor 10 dakikada 26 sayı üretti. Aradaki farkı kapatmayı başaran Ormanspor farkı 5 sayıya çekti ve eşitliği yakalamadı.
Maçın sonunda 68-63 kazanan Petkimspor oldu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme