• Haberler
  • Genel
  • Orman teşkilatında yenilik – Kocatepe Gazetesi

Orman teşkilatında yenilik – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın taşra teşkilatında, toplam 81 şube müdürlüğü kuruldu Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın taşra teşkilatında, 15 bölge müdürlüğü ve bu bölge müdürlüklerine bağlı olarak her ilde 1 tane olmak üzere toplam 81 şube müdürlüğü kuruldu. Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı’na göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın taşra teşkilatında düzenleme yapılması [&hellip]

Orman teşkilatında yenilik

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın taşra teşkilatında, toplam 81 şube müdürlüğü kuruldu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın taşra teşkilatında, 15 bölge müdürlüğü ve bu bölge müdürlüklerine bağlı olarak her ilde 1 tane olmak üzere toplam 81 şube müdürlüğü kuruldu.
Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı’na göre, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın taşra teşkilatında düzenleme yapılması hakkındaki kararın yürürlüğe konulması kararlaştırıldı. Kararda, 15 bölge müdürlüğü ve bu bölge müdürlüklerine bağlı olarak her ilde 1 tane olmak üzere toplam 81 şube müdürlüğü ve 10 ilde (Afyonkarahisar, Antalya, Aydın, Bartın, Bursa, Çanakkale, Kastamonu, Manisa, Muğla, Rize) bölge müdürlüklerine bağlı olarak milli park müdürlükleri kuruldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme