• Haberler
  • Gündem
  • 'Orman Köşkleri Misafirlerini bekliyor' – Kocatepe Gazetesi

'Orman Köşkleri Misafirlerini bekliyor' – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Nevzat Algan 'Akdağ Tabiat Parkı, içerisinde bulunan Kızıl Geyikler, Yılkı Atları, Tokalı Kanyonu, Koca Yaylası Akdağ Göleti, memba suyu kalitesindeki suları ile enerjisini güneş panellerinden karşılayan Orman Köşkleri ile Doğa tutkunlarını bekliyor. Şehrin Gürültüsünden ve stresinden biraz olsun uzak kalmak isteyenleri bol oksijen alıp, tabiat güzellikleri ile [&hellip]

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürü Nevzat Algan “Akdağ Tabiat Parkı, içerisinde bulunan Kızıl Geyikler, Yılkı Atları, Tokalı Kanyonu, Koca Yaylası Akdağ Göleti, memba suyu kalitesindeki suları ile enerjisini güneş panellerinden karşılayan Orman Köşkleri ile Doğa tutkunlarını bekliyor. Şehrin Gürültüsünden ve stresinden biraz olsun uzak kalmak isteyenleri bol oksijen alıp, tabiat güzellikleri ile gözlerini dinlendirmek isteyenleri Akdağ Tabiat Parkına davet ediyoruz. Akdağ Tabiat Parkı Orman Köşkleri Konaklama sezonu açıldı. Rezervasyon ve bilgi almak isteyen vatandaşların 0272 512 00 70 ve 0530 3332752 numaralı telefonlardan bilgi alabilir” dedi.
AKDAĞ GÖRÜLMEYE DEĞER
Orman ve Su İşleri Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi sınırları içerisinde bulunan, bir kısmı Hocalar ve Kızılören ilçelerine taşan Akdağ eteklerindeki Kocayayla, ortalama 1.600 metre, Akdağ’ın zirvesi ise 2.500 metre yükseklikte.  Akdağ Tabiat Parkı, alternatif Doğa turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip.
Doğa sevenlere, doğayla başbaşa kalmak isteyen her yaş grubu insana hizmet edecek etkinliklerin yapılabileceği Akdağ Tabiat Parkında, keşfedilmeyi bekleyen pek çok yer var. Tahmini 20 km. uzunluğunda olan Tokalı kanyon ve kanyondan Çivril gölüne dökülen Akçay ve Akdağ Göleti görülmeye değer yerler arasında.

Bakmadan Geçme