• Haberler
  • Genel
  • Orman Genel Müdürlüğüne Proje Yönetici Asistanı Alınacak

Orman Genel Müdürlüğüne Proje Yönetici Asistanı Alınacak

Orman Genel Müdürlüğüne Proje Yönetici Asistanı alımı yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü paydaşlığında Dünya Bankası kredisiyle finanse edilen Türkiye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyon Projesi'ni (TULİP) uygulamaya başlandı. Bu proje ile; Doğu Karadeniz ve Orta Anadolu'da yer alan Bolaman ve Çekerek havzalarındaki kırsal topluluklar için entegre peyzaj yönetimini güçlendirmek ve iyileştirilmiş geçim fırsatlarına ve dayanıklı altyapı hizmetlerine erişimi artırmak amaçlanıyor.

BİR KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK 

Proje kapsamında, bir Proje Yönetici Asistanı alımı yapılacak. Proje uygulaması ile ilgili faaliyetleri yürütmek, gerekli koordinasyonu sağlamak ve OGM ve diğer Uygulayıcı Kurumlara danışmanlık sağlamak üzere merkezi düzeyde Orman Genel Müdürlüğü TULİP Proje Koordinasyon Biriminde (PKB) bir kişi istihdam edilecek.

Danışmanlar, proje sonuna kadar tam zamanlı olarak istihdam edilecektir. Sözleşmeler İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finansman kaynağının durumuna göre Proje süresince birer yıllık olarak yenilenecektir. İşin 2024 yılı 4’üncü çeyrek zamanı içinde başlatılması planlanıyor. Danışmanlıklara ait tüm danışmanların görev tanımları ve CV ve başvuru mektubu https://www.ogm.gov.tr/tulip adresinde duyurular kısmında görülmekte ve indirilebiliyor. 

ORMAN MÜHENDİSLİĞİ TERCİH NEDENİ OLACAK 

Proje Yönetici Asistanında aranan nitelik ve becerilerin başında Doğal Kaynaklar, Çevre Bilimleri, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Orman Fakülteleri veya ilgili alanlarda üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans mezunu olmak var. Orman Mühendisliği tercih sebebi olurken, proje yönetimi, idare veya ilgili alanlarda en az beş yıl mesleki deneyime sahip olma şartı da var.

Dış kaynaklı/uluslararası projelerde en az iki yıl sekreterlik veya yönetici asistanlığı deneyimine sahip olmak, güçlü sekreterlik ve organizasyon becerilerine sahip olma şartları da var. Microsoft Office ve benzeri yazılım programlarını etkili bir şekilde kullanabilmenin yanı sıra kamu yönetimi prosedürlerine dair bilgi tercih sebebi olacak, hem İngilizce hem de Türkçe yazılı ve sözlü mükemmel iletişim becerileri, seyahat engeli bulunmama şartları aranıyor.

BAŞVURU MEKTUBU İNGİLİZCE VE TÜRKÇE HAZIRLANACAK

Türliye Dayanıklı Peyzaj Entegrasyonu Projesi (TULİP) Proje Koordinasyon  Birimi, uygun bireysel danışmanları belirtilen hizmetleri sağlamak üzere ilgi bildiriminde bulunmaya davet ediyor. İlgi bildiriminde bulunmak isteyen bireysel danışmanların, aranılan nitelikleri ne oranda taşıdıklarını yukarıda “Nitelikler ve Beceriler” başlığı altındaki sıralamaya uygun olarak gösteren ve TULIP Web sitesinde yer alan örneğe uygun olarak Türkçe ve İngilizce hazırlayacakları özgeçmişlerini, telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun başvuru numarasını içeren bir başvuru mektubu hazırlamaları gerekiyor.

Adaylar başvuru mektubu ve özgeçmişlerinde atıfta bulunulan diploma, sertifika, referans mektubu vb. belgelerin birer fotokopisiyle birlikte en geç 11 Ekim 2024 tarihinde saat 12.00’ye kadar Orman Genel Müdürlüğü Beştepe Mahallesi Söğütözü Caddesi No:8/1 06560 Yenimahalle, Ankara adresinde TULİP Proje Koordinasyon Birimi Satınalma Sorumlusu Şube Müdürü Mehmet Pazar’a ulaştırmaları gerekiyor.

Bakmadan Geçme