Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Orhun Değişim Programı Türk Halklarını Kaynaştırıyor”

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, TÜRKÜNİB bünyesindeki Orhun Değişim Programının, üye ülkelerdeki üniversite öğrencilerinin farklı üniversitelerde eğitim almasını sağlayarak Türk halklarının kaynaşmasını sağladığını belirtti.

AFSÜ Rektörü Prof. Dr.

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, eğitimini tamamlayan Kazak öğrenciye sertifika takdim etti.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Orhun Değişim Programı kapsamında AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde (DHF) bir dönem aldığı eğitimi başarıyla tamamlayan Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi 3’üncü sınıf öğrencisi Alihan Aytina’ya katılım sertifikası takdim etti.

Rektör Okumuş, Türk Devletleri Teşkilatı altında faaliyet gösteren Türk Dünyası Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) bünyesindeki Orhun Değişim Programının, üye ülkelerdeki üniversite öğrencilerinin farklı üniversitelerde eğitim almasını ve bu sayede Türk halklarının kaynaşmasını sağladığını söyledi. Rektör Okumuş, AFSÜ’nün uluslararası öğrencilerinden Alihan Aytina’ya, eğitim hayatında başarılar diledi. Alihan Aytina’da AFSÜ’deki eğitim sürecinde kendisine destek olan akademik ve idari personeline teşekkür etti. Sertifika takdiminde; AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı ve Orhun Kurum Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Yunus Emre Kundakcı da hazır bulundular.

“Orhun Değişim Programı Türk Halklarını Kaynaştırıyor”